رئيس فدراسيون بوکس:
مدال طلا در دسترس بود
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارس نماينده اعزامي ايپنا به دوحه، نفرات تيمملي بوکس هرچند نتايج قابل قبولي کسب کردند ولي به هيچ وجه در حد انتظارات مسابقه نداند و من از عملکرد آنها راضي نيستم.
ناطق نوري، رئيس فدراسيون بوکس در حالي که گزارش عملکرد فدراسيون را به عليآبادي، معاون رئيس جمهوري ميداد تصريح کرد: اين بچهها تمرينات مداوم و بسيار دشواري را سپري کردند. در آخرين اردو در کيش با کشورهاي قدرتمند اردوي مشترک برگزار کردند و در حد توان خود هم مدال کسب کردند اما انتظار ما بيشتر از اين بود.
وي ادامه داد: بچههاي ما تا نزديکي مدال طلا رفتند ولي نتوانستند آن را تصاحب کنند و اين واقعاً افسوس دارد آنها اگر کمي بيشتر همت ميکردند کسب مدال طلا دور از دسترس نبود و ميشد در سکوي اول آسيا ايستاد.
ناطق نوري تأکيد کرد: فدراسيون بوکس با اين بضاعت محدود چنين نتايجي را کسب کرده و من اطمينان دارم اگر کمي توجهات سازمان تربيت بدني و کميته ملي المپيک افزايش پيدا کند ما به مراتب نتايج بهتري را کسب خواهيم کرد.
رئيس فدراسيون بوکس در پايان افزود: تمامي بچهها با تمام توان مقابل حريفان قدرتمند حاضر شده و هيچ کمکاري انجام ندادند و من از همه آنها رضايت دارم ولي دوست داشتم که مدال طلا را بگيرند و فکر ميکنم با اندکي تلاش بيشتر ميشد که اين اتفاق بيفتد.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

Bookmarks