هارگريوز:
راه طولاني پيش رو دارم
اوون هارگريوز مليپوش انگليسي خط مياني سرخپوشان باواريايي ميخواهد بعد از رفع مصدوميتش حضوري پرقدرت در ترکيب بايرن مونيخ داشته باشد، وي اين را در صحبتهايش با خبرنگار يکي از سايتهاي آلمان بيان داشت.
روز نفرين شدهاي بود
هارگريوز که عناوين زيادي مثل قهرماني در جام حذفي و بوندسليگا را در سالهاي حضورش در بايرن با اين تيم به دست آورده است با رفتن ميشائيل بالاک از جمع سرخپوشان و پيوستنش به چلسي، شرايط ويژهاي پيدا کرد. او که در تابستان گذشته و در رقابتهاي جام جهاني نمايش قابل قبولي ارائه داده بود، به گمان بسياري از کارشناسان ميتوانست جاي خالي هافبک طراح بايرنيها را که به انگليس کوچ کرده بود، به خوبي پر کند اما او و بايرن بدشانسي آوردند و اين مليپوش بريتانيايي تنها در دو، سه بازي اول فصل توانست براي ماگات به ميدان برود، زيرا در بازي با بيلهفلد در ماه سپتامبر از ناحيه استخوان پا به شدت آسيبديد تا بازيهاي نيمفصل اول بوندسليگا را از دست بدهد. هارگريوز خودش از آن روز به عنوان منحوسترين روز دوران فوتبالش ياد ميکند و ميگويد: «روز شانزدهم سپتامبر به نظر من يک روز نحس و نفرين شده بود. وقتي اين اتفاق افتاد، اصلا فکرش را نميکردم عمق فاجعه تا اين حد باشد. وقتي آن ضربه به من خورد بلند شدم و پايم را به زمين گذاشتم اما درد بدي را حس کردم. فکر کردم يک بار ديگر امتحان کنم و به خودم کمک کنم که راه بروم اما دردم خيلي شديد بود، به هر حال چون فاصلهام تا خط کنار زمين زياد نبود لنگلنگان خارج شدم ولي ديدم اوضاع پايم بدتر از آن چيزي است که من تصور ميکنم.
استخوانم حرکت کرد
اوون هارگريوز ادامه ميدهد: «پزشک تيم پايم را ديد و معاينه کرد سپس به من گفت: يک بار ديگر سعي کن. من بلند شدم و ايستادم و چند قدمي راه رفتم. احساس ميکردم استخوان پايم دارد حرکت ميکند و در پايم حالت برق گرفتگي به وجود ميآيد. بعد آنقدر دردم شديد شد که ديگر حتي نميتوانستم به پايم دست بزنم همانجا بود که فهميدم پايم بدجوري شکسته است.»
اين مليپوش انگليسي روزهاي بد بعد از مصدوميتش را هيچگاه فراموش نميکند: «در ابتدا تصور نميکردم که شکستگي پا اين قدرآزار دهنده باشد ولي از همان لحظهاي که نتوانستم روي نيمکت بنشينم و ادامه بازي را در نيمه دوم تماشا کنم، مشکلاتم شروع شد. دردي که غيرقابل تحمل بود از يک سو، عدم توانايي در انجام کارهاي شخصي از سوي ديگر به علاوه دوري از تمرينات و خانهنشيني واقعا کاسه صبر انسان را لبريز ميکند، فکر نکنم تا روزي که زندهام سختيهاي اين مدت را فراموش کنم. هر کسي که زماني به توپ فوتبال علاقهمند بود و به دنبال آن دويده ميتواند درک کند دوري از دنياي توپ گرد تا چه حد ميتواند تلخ باشد.»
تمرين با توپ
در ماه نوامبر بار ديگر هارگريوز توانست که توپ را با پاهايش به حرکت در آورد و در واقع تمرين با توپ را آغاز کرد البته به تنهايي و جدا از ساير هم تيميهايش، اما همين هم براي او که هفتهها را در خانه استراحت کرده بود، غنيمتي بزرگ محسوب ميشد: «هر چند ناچار بودم از پاي چپ مصدومم به دقت مراقبت کنم و آهسته حرکت نمايم اما با توپ حرکت کردن برايم بسيار خوشحال کننده بود. اينکه بار ديگر چمن را زير پايم حس ميکردم آن قدر لذتبخش بود که قادر به توصيفش نيستم. ميدانم هنوز هم راه طولاني پيش رو دارم تا به آمادگي صد در صد برسم اما همين که ميدانم در هفتههاي آتي هر روز يک قدم به آمادگي نزديکتر خواهم شد، اميدوارم ميکند و باعث ميشود با تلاش بيشتري تمريناتم را پيگيري کنم.»
بازي نکردن سخت است
براي يک بازيکن مصدوم هيچ چيز از ديدن اينکه همبازيانش به تمرين ميروند، سختتر نيست. هافبک 25 ساله بايرن نيز به اين موضوع اعتراف ميکند: «واقعا مشکل است که هر روز ببيني همبازيانت تمرين ميکنند و در کنار هم لحظات شادي را سپري ميکنند و تو مجبوري از آنها دور باشي و من نزديک به دو ماه در چنين وضعيتي بودم. ولي بايد بگويم در واقع وقتي چيزي را از دست ميدهي به ارزش آن پي خواهي برد. تا هنگامي که روي دو پايت راه ميروي، ميدوي و بازي ميکني، کمتر زماني پيش ميآيد تا به ارزش سلامتي پاهايت فکر کني و تنها زماني که ديگر قادر به استفاده از آنها نيستي تازه متوجه ميشوي خداوند چقدر مهربان است که اين نعمات را در اختيارت گذاشته است. حالا من ميخواهم بازگشتي متفاوت داشته باشم يعني ميخواهم پس از گذشت باقيمانده دوران استراحتم با چهرهاي بسيار بهتر از گذشته در ميانه ميدان براي بايرن توپ بزنم.»
فعلا نميخواهم در اين باره حرفي بزنم
هارگريوز که مدتهاست مورد علاقه مقامات منچستريونايتد قرار گرفته راضي نميشود تا درباره وضعيت آيندهاش و حضورش در آلمان يا انگليس توضيح دهد: «من در حال حاضر با بايرن قرارداد دارم و جدا از علائق شخصيام، به عنوان يک بازيکن حرفهاي بايد تا زماني که در يک باشگاه هستم فقط به فکر بازي خوب براي آن تيم باشم، به همين دليل هم در حال حاضر فقط به بهبود وضعيت پايم و بازي خوب براي بايرن ميانديشم و دوست ندارم در چنين شرايطي راجع به انتقالم به يونايتد حرفي بزنم. من فعلا بازيکن بايرن هستم.

Bookmarks