اوكراين قهرمان جام جهاني كشتي فرنگي شد
آنكارا، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۲/۰۷
---------------------------------------------------------------
تيم ملي كشتي فرنگي اوكراين با پيروزي چهار بر سه بر تيم ملي آمريكا به مقام قهرماني جام جهاني كشتي فرنگي در سال ۲۰۰۷دست يافت.
در اين دوره از مسابقات كه در شهر آنتاليا واقع در جنوب تركيه و سواحل درياي مديترانه در روزهاي شنبه و يكشنبه برگزار شد، تيم اوكراين با پيروزي بر تيمهاي تركيه و گرجستان راهي فينال اين مسابقات شده بود. تيم آمريكا نيز با يك پيروزي پنج بر دو در مقابل روسيه و به رغم شكست چهار بر سه در برابر تيم ملي كشتي فرنگي جمهوري اسلامي ايران، به عنوان تيم اول گروه دوم راهي فينال شده بود.
در مسابقه رده بندي نيز تيم ميزبان يعني تركيه با پيروزي پنج بر دو در مقابل تيم ملي كشتي فرنگي روسيه به مقام سوم اين دوره از مسابقات رسيد و روسيه چهارم شد.
در اين دوره از مسابقات تيم ملي كشتي فرنگي ايران كه به گفته "بهرام مشتاقي" بر خلاف مقررات و با پايمال شدن حقش از مقام اول گروه دوم به مقام سوم اين گروه تنزل داده شده بود، روز يكشنبه در برابر تيم گرجستان قرار گرفت و با پيروزي شش بر يك بر اين تيم در مقام پنجم قرار گرفت و گرجستان ششم شد.
"بهرام مشتاقي" در گفتگوي تلفني با خبرنگار ايرنا در آنكارا در مورد پايمال شدن حق تيم ملي كشتي فرنگي ايران گفته بود: "طبق مقررات، با پيروزي تيم ملي كشتي فرنگي آمريكا بر تيم ملي كشتي فرنگي روسيه، بايد تيم ملي ايران كه بر تيم آمريكا غلبه كرده بود، به عنوان تيم اول گروه خود، راهي فينال مسابقات ميشد و براي كسب مقام قهرماني در برابر تيم اوكراين قرار ميگرفت."







Bookmarks