پيكارهاي اسكي جهاني با قهرماني تيم اتريش به پايان رسيد
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۲/۰۱
خارجي . ورزشي. اسكي .
سي و نهمين دوره مسابقات اسكي قهرماني جهان پس از دو هفته رقابت در شهر "اوره" سوئد با قهرماني تيم اتريش به پايان رسيد.
درآخرين روز اين دوره ازمسابقات كه درماده تيمي همراه بادوشركتكننده زن ومرد از هر كشور به پايان رسيد، شركتكنندگان اتريشي در كل امتيازات بدست آمده از مواد مارپيچ عالي و مارپيچ بزرگ موفق بوده و بر تيمهاي سوئد و سوئيس، پيشي گرفتند.
ماده تيمي شامل مارپيچ عالي و كوچك، چهار بار و هر بار با دو شركت كننده زن و مرد از هر كشور، به تازگي در برنامه مسابقات قهرماني جهان در اين ورزش جاي گرفته است.
شركتكنندگان اتريش در كل ۱۱ماده اين دوره از مسابقات درهر دو دسته بانوان و مردان با كسب ۳طلا، ۳نقره و ۳برنز، با بيشترين امتيازات را صاحب شده و در رده اول جدول مدالهاي به دست آمده قبل از سوئد و نروژ، به چشم ميخورند.
در تيم كشور ميزبان مسابقات "آنيا پرسون" عضو تيم ملي بانوان اين كشوربه تنهائي هر سه مدال طلاي سوئد را همراه با يك نقره و يك برنز دريافت داشت و موفقترين شركتكننده دراين دوره از مسابقات بود .
در بخش مردان نيز "آكسل سوين دال" با كسب دو مدال طلا، تيم نروژ را در رده سوم جدول مدالهاي بدست آمده جاي داد.
ديگر تيمهاي پراعتبار در مواد اسكي كوهستاني،در اين دوره از مسابقات دور از انتظار با نتايج قابل پيش بيني روبرو نبودند. پس از سوئيس، ايتاليا و جمهوري چك، شركتكنندگان آمريكا كه در اين ورزش با موفقيتهاي زيادي روبرو بودهاند، با ۳مدال نقره و كانادا تنها با يك نقره، درردههاي بعد جاي ميگيرند.
فرانسه نيز تنها با يك مدال برنز، از موفقيتهاي دلخواه به دور بود و آلمان بدون مدال قهرماني باقي ماند.







Bookmarks