به مشکلات ما ترتيب اثر ندادند
به مشکلات ما ترتيب اثر ندادند
سيموئز: بهانه نمي آورم
--------------------------------------------------------------------------------
در ابتدا به تيم قطر به خاطر بازي زيبايشان تبريک مي گويم بايد قبول کنيم که اين تيم به مراتب بهتر از ما بازي کرد ،آنها فوتبال جوانمردانه اي را به نمايش گذاشتند. من اين شکست را برعهده مي گيرم.
رنه سيموئز سرمربي تيم اميد فوتبال در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گفت: متاسفانه تيم ما نتوانست آن هماهنگي لازم را در اين بازي به دست بياورد و در کل 90 دقيقه نفرات نتوانستند خود را در زمين مسابقه پيدا کنند، اما در مقابل بازيكنان قطر به خوبي دستورات مربيان خود را پياده کردند. البته اين ناکامي تيم ايران متعلق به من است و آن را قبول مي کنم.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: از نظر کارشناسان تيم ايران در سه بازي آخر بسيار شانس آورد مخصوصا در مقابل چين ما بايد حذف مي شديم اما اين طور نشد البته مي توانستم براي پاسخگويي بهانه هاي بسياري بياورم و حتي بسياري از دلايل را مطرح کنم حتي قبل از شروع رقابتها يک سري مسائل را مطرح کردم که ديگر علاقه اي به مطرح کردن مجدد آن ندارم.
سيموئز تاکيد کرد: قبول دارم که در اين بازي به هيچ وجه خوب بازي نکرديم و تيم قطر هم از اين موقعيت نهايت استفاده را کرد. تيم ايران با اين استعدادهاي فراوان نبايد به اين نتيجه مي رسيد و اين موضوع را قبول دارم براي همين مسووليت کامل شکست در مقابل قطر را قبول مي کنم و در اين مورد هيچ توجيهي نمي آورم فقط مي گويم که ما خوب بازي نکرديم و نتيجه را هم واگذار کرديم وگرنه قطريها به هيچ وجه در حد و اندازه تيم ما نبودند.
وي ادامه داد: شيث را دقيقا در جاي خودش استفاده کردم و او نيز تمام تلاش خود را انجام داد اما در نيمه دوم بيشتر به عنوان بازيكن يارگير كار ميكرد و مسووليت کنترل بازيكن قطري را برعهده داشت البته شيث خوب بازي کرد و از عملکرد او رضايت دارم اما هماهنگي تيمي اجازه نداد تا ما به گل دست پيدا کنيم عاملي که تيم قطر به حد کافي از آن سود مي برد و توانست دو گل هم به ما بزند.
سيموئز افزود: قبل از مسابقات در جلسات قبلي اعلام و دلايل عدم هماهنگي تيمي را نيز عنوان کردم ما تعدادي از بازيکنان را انتخاب کرده بوديم به همراه نداشتيم و اين موضوع خيلي به ما ضربه زد و به طور کل ساختار تيمي ما به هم ريخت و مجبور شديم که ساختار تيم را مجددا تشکيل دهيم.
البته اين شما هستيد که قضاوت مي کنيد و اين را به شما واگذار مي کنم فکر مي کنم تمامي کارشناسان به مشکلات تيم آشنا بودند و دقيقا مي دانستند که تيم چه وضعيتي دارد.
سيموئز گفت: همه از اينکه شيث در جاي خودش استفاده نکردم انتقاد مي کنند اما او خوب انجام وظيفه کرد در مقابل اردن او در همين پست بازي کرد و گل هم زد چرا آن موقع کسي شکايت نکرد حالا او در مقابل قطر شايد نتوانست خوب بازي کند که خوب يا بد بازي کردن بازيکنان موضوع ديگري است که بايد بررسي شود.
وي افزود: به عقيده من تا قبل از اينکه تيم قطر گل اول را بزند همه چيز به صورت متعادل پيش مي رفت و قطريها هيچ برتري نسبت به ما نداشتند اما بعد از اينکه آنها به گل اول دست پيدا کردند يک سري تفاوتهايي ميان دو تيم ايجاد شد که من بايد آنها را رفع مي کردم اما ما مي توانستيم با همان روند قبل از خوردن گل تيم حريف را مغلوب کنيم باز هم تکرار مي کنم که قصد بهانه آوردن ندارم و مسووليت اين شکست را کاملا قبول دارم.
سيموئز اضافه کرد: قبل از اين بازيها در مورد مشکلات تيم بسيار صحبت کردم که ترتيب اثر داده نشد در مورد بي توجهي مسوولان فدراسيون بارها صحبت کردم و اعلام کردم که رسيدگي کنند اما اتفاقي نيفتاد حتي در مورد تعليق هم حرف زديم و اينکه اين موضوع تا چه حدي روي روحيه تيم تاثير داشته عنوان شد و تعدادي از بازيکنان که به همراه ما به دوحه نيامدند همه اينها دست به دست هم داد تا ما تا اين مرحله جلو برويم ولي اگر کمي جديتر به مسائل نگاه مي شد فکر مي کنم در حال حاضر وضعيت متفاوت بود.
سرمربي تيم اميد فوتبال درخصوص ادعاي سرمربي قطر که ما ايران را در تهران شکست مي دهيم، گفت: اين فکر سرمربي قطر کاملا اشتباه است او احتمالا از استعدادهاي ايران بي خبر است آنها به هيچ وجه توانايي تکرار اين نتيجه را ندارند و نمي توانند با اين گستردگي استعداد حريف ايران باشد و اطمينان دارم اگر با همين تيم در تهران بازي کنند حتما با مشکل روبرو خواهند شد.
سرمربي تيم اميد فوتبال در پايان افزود: تيم ايران با اينکه هيچ بازي تدارکاتي انجام نداد تا اين مرحله خوب بازي کرد ولي شايد در مقابل قطر نتوانستيم بازي هميشگي خود را پياده کنيم و بازيكنان نمي توانستند نفرات هم تيمي را به خوبي پيدا کنند و تمام تيم در زمين مسابقه سردرگم بودند اما اطمينان دارم که اين فوتبال ايران نيست ، ايران از بازيکنان بسيار باهوشي برخورداراست و همچنين استعدادهاي فراواني در اين کشور وجود دارد که اگر شناسايي و خوب آموزش داده شوند هيچ تيمي در مقابل آنها حاشيه امنيت نخواهد داشت.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir