دكو: از ترك پورتو اصلاً پشيمان نيستم
دكو: از ترك پورتو اصلاً پشيمان نيستم
--------------------------------------------------------------------------------
دكو، هافبك بازيساز بارسلونا اظهار داشت از ترك تيم فوتبال پورتو ابداً پشيمان و ناراحت نيست.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دكو پس از تجربه قهرماني اروپا در سال 2004 زير نظر خوزه مورينيو به سرعت باشگاه پورتو را به مقصد بارسلونا ترك كرد.
وي در گفت و گويي كه با خبرنگاران در ژاپن داشت، عنوان كرد: "از ترك پورتو ابداً پشيمان نيستم. حضور در جام باشگاههاي جهان افتخاري بود كه آن را تجربه نكرده بودم. من از مدت ها قبل شاهد جنب و جوش هم تيميهايم براي حضور در اين جام بودهام. اميدوارم با موفقيت در اين جام بر افتخارات باشگاه بيفزاييم."
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
هانوفر مدافع وردربرمن را ميخواهد
هانوفر مدافع وردربرمن را ميخواهد
--------------------------------------------------------------------------------
هانوفريها ميخواهند در فصل نقل و انتقالات زمستاني لئون آندرياسن را از برمن به خدمت بگيرند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مقامات باشگاه هانوفر بسيار علاقه مندند تا آندرياسن مدافع خوب برمن را در ژانويه به تيمشان بياورند.
ديتر هكينگ سرمربي هانوفر در اين باره تصريح كرد: "اين هفته قرار است جواب نهايي را از برمنيها بگيريم تا بتوانيم با آندرياسن مذاكره كنيم."
کلاوس آلوفس مدير ورزشي وردربرمن نيز در اين خصوص تاكيد كرده كه حداقل با انتقال قرضي آن موافقت خواهند كرد.
سانچس: دوست دارم به اسپانيا بازگردم
سانچس: دوست دارم به اسپانيا بازگردم
هوگو سانچس، سرمربي مكزيك از علاقه مندياش براي بازگشت به اسپانيا خبر داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اسطوره باشگاه رئال مادريد در اين خصوص عنوان داشت: "اميدوارم روزي يك باشگاه از اسپانيا مرا به خدمت گيرد، در آن زمان خواهد بود كه دين خود را به فوتبال لاليگا ادا ميكنم. البته فكر نميكنم باشگاهي چون بارسلونا مرا جذب كند، چرا كه من در تيم حريف يعني رئال مادريد توپ ميزدم."
همچنين سانچس در خصوص جوواني دوس سانتوس 17 ساله كه هم اكنون در تيم B بارسا مشغول است، اظهار داشت: "او را كاملاً زير نظر دارم و به موقع او را به تركيب تيم ملي مكزيك دعوت ميكنم."
"كالدرون" به وعدهاش وفا ميكند
"كالدرون" به وعدهاش وفا ميكند
سران رئال مادريد كه هنوز از حال و هواي جذب كاكا بيرون نيامدهاند، مجدداً با مقامات ميلان ايتاليا تماس گرفتند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ منابع نزديك به ستاره برزيلي سن سيرو اعلام كردند، بوسكوليت، پدر كاكا با فرانكو بالديني و پردراگ مياتوويچ وارد مذاكره شده و در خصوص انتقال فرزندش در پايان فصل به توافقات اوليه رسيده است.
اين منبع كه نام او نيز فاش نشده، در اين خصوص عنوان داشت: "از صحبتهاي خود كاكا چنين بر ميآيد كه او دوست ندارد فرصت به اين خوبي از چنگالش بيرون برود. كاكا تمايل به بازي در رئال مادريد را دارد."
اگر ميلان نتواند براي ليگ قهرمانان فصل بعد جايگاهش را تضمين كند، رامون كالدرون به راحتي ميتواند طي فصل نقل و انتقالات تابستاني، اين ستاره 24 ساله را جذب كند.
كالدرون در اين خصوص عنوان داشت: "اول فصل به هواداران قول دادم كه كاكا را جذب كنم و حالا هم ميگويم از هيچ تلاشي براي به چنگ آوردن وي فروگذار نخواهم كرد."
تمجيد "پله" از زيردرياييهاي زرد
تمجيد "پله" از زيردرياييهاي زرد
پله، اسطوره فوتبال برزيل سران ويارئال را به دليل به خدمت گرفتن ماتياس فرناندس مورد تمجيد قرار داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين ملي پوش اهل شيلي كه هم اكنون در باشگاه كولو کولو توپ مي زند، قرار است ماه آينده به زيردرياييهاي زرد ملحق شود.
پله در خصوص خريد اين چهره 20 ساله اظهار داشت: "او هافبك با استعداد و جواني است كه آينده درخشاني پيش رو دارد.
2 بار بازيهاي او را تماشا كردهام و بايد بگويم انصافاً شيوه بازي او مرا تحت تاثير قرار داده است."