مايلي كهن : بازيكنان فولاد تحت فشار شديدي قرار داشتند اهواز، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۰۹/۲۷‬
داخلي . ورزشي . فوتبال .

سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت : بازيكنان اين تيم از دقيقه ‪۶۵‬ تحت فشارشديدي بودند به همين دليل نتوانستند بازي مقابل تيم برق شيراز را در اختيار بگيرند.

تيم فوتبال فولاد خوزستان عصر امروز دوشنبه در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران در ديدار با تيم برق شيراز تا دقيقه ‪ ۷۱‬يك بر صفر از حريف خود جلو بود اما درنهايت دو بر يك بازي را واگذار كرد.

"محمد مايلي كهن " كه در خاتمه بازي در گفت وگو با خبرنگاران افزود تيمي كه تحت فشار و استرس و بازيكنانش جوان باشند آيا مي‌تواند نتيجه بگيرد.

وي دراين گفت وگو بااشاره به اين موضوع كه فولاد اسكلت اصلي سال قبل خود راازدست داده ونيز چون مصاحبه‌هاي قبلي با عنوان اين كه فولاد نيازبه زمان دارد ، گفت : اگر با نبود من مشكل حل خواهد شد، من حاضرم نباشم .

مايلي كهن اظهارداشت : روزي كه من فولاد را بدست گرفتم اين تيم قهرمان نبود بلكه يك تيم جوان را بدست گرفتم كه حدود ‪ ۱۲‬نفر ازبازيكنان سال قبل خودراازدست داده بود ،ازاين رو تيم نياز به زمان دارد.

وي درادامه گفت : بضاعت فولاد همين است كه درزمين مشاهده مي‌كنيد ،ضمن آنكه در بازي اول مجاهد خذيراوي را ازدست داديم و براي اين مسابقه هم دو بازيكن خود يعني مهدي چمن آرا وعلي اكبر مهدي پور را بخاطر مصدوميت در اختيارنداشتيم .

درپايان اين مسابقه عده‌اي از تماشاگران عليه‌مايلي كهن شعاردادند.