كربيشلي:
براي گفت و گو با وستهام آماده هستم

--------------------------------------------------------------------------------
آلن كربيشلي، سرمربي سابق چارلتون اتلتيك براي احراز جانشيني آلن پاردو، سرمربي سابق وستهام با مقامات اين باشگاه مذاكره خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كربيشلي، بازيكن سال هاي 1975 الي 1979 وستهام اعتراف كرد، براي وي بسيار دشوار بوده كه به دعوت مسوولان وستهام براي گفت و گو در مورد قبول سرمربيگري تيم سابقش پاسخ منفي بدهد.
او در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در اين خصوص گفت: "سران وستهام مرا دعوت به مذاكره كردند و من نيز مايل بودم به صحبت‌هاي آنها گوش دهم. فكر كنم طي چند روز آينده ما به توافق قطعي دست پيدا كنيم. قبول چنين مقامي بسيار افتخارآميز است."
اين مربي 49 ساله از اينكه هواداران وستهام نيز از انتصاب وي به عنوان سرمربي اين تيم استقبال كرده‌اند بسيار خوشحال است.
كربيشلي در ادامه سخنانش اظهار داشت: "از اينكه هواداران وستهام بر اين اعتقادند كه تنها من بايد سرمربي آتي اين تيم بشوم بسيار خوشحالم، اما هميشه 2 به علاوه 2، چهار نمي‌شود و معلوم نيست كه دو طرف قرارداد به توافق نهايي برسند.
وستهام باشگاه محبوب من است. من اهل كانينگ تاون هستم، به عنوان يك كارآموز و بازيكن مبتدي پرورش پيدا كردم. سپس به يك بازيكن ثابت تيم اول تبديل شدم و جا پاي بابي مور فقيد گذاشتم كه به هيچ وجه با من قابل قياس نيست. كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس همواره مرا در تمرينات كمك كرد و من هرگز درس هايي را كه از وي در داخل و خارج ميدان آموختم به ويژه چگونگي رفتار در جمع را فراموش نخواهم كرد. وقتي شما در باشگاهي چون وستهام به رشد و بالندگي مي رسيد، هرگز نمي‌توانيد از دلبستگي‌هايتان به آن دست بكشيد."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir