بازگشت "بابي رابسون"
--------------------------------------------------------------------------------
سربابي رابسون بعد از گذشت حدود سه ماه از عمل جراحي روي مغزش بار ديگر به عنوان مشاور استيو استانتون به تيم ملي ايرلند بازگشت.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ سربابي رابسون كه سه ماه پيش سرش را به تيغ جراحي سپرد با بهبود شرايط جسمانياش در پست قبلياش يعني مشاور استانتون – سرمربي ايرلند – مشغول به كار شد.
بابي رابسون كه زماني هم سكان هدايت تيم ملي انگليس را در دست داشت، در خصوص شرايط جسمانياش اظهار داشت: "هنوز به كمي زمان نياز دارم تا دوباره به آمادگي صد در صد برسم، اما هر روز وضعيتم از روز قبل بهتر ميشود. پزشكان هم به من گفتهاند كه ميتوانم به زندگي طبيعيام ادامه دهم و مشكل خاصي ندارم."
اين اسطوره 73ساله فوتبال انگليس در ادامه از فدراسيون فوتبال ايرلند تشكر كرد و گفت: "آنها صبورانه مرا درك كردند و با اينكه غيبتم طولاني شد، هيچكس را جايگزين من نكردند. از آنها واقعاً متشكرم."
استيو استانتون سرمربي تيم ملي ايرلند هم از بازگشت وي اظهار خرسندي كرد و اظهار داشت: "همه ما واقعاً خوشحاليم كه او دوباره پيش ما بازگشته است. رابسون كمك بزرگي براي تيم به حساب مي آيد و من ميتوانم چيزهاي زيادي از وي بياموزم."
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

Bookmarks