"دروگبا":
به ادعاهاي ونگر اهميت نمي‌دهم

--------------------------------------------------------------------------------

ديديه دروگبا، مهاجم ساحل عاجي تيم فوتبال چلسي به ادعاي آرسن ونگر، سرمربي آرسنال مبني بر اينكه وي بار ديگر به شيوه بازي نامطلوب خود در گذشته روي آورده است اهميتي نمي‌دهد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به دنبال تساوي يك بر يك 2 تيم چلسي و آرسنال در ديدار روز يكشنبه، ونگر، سرمربي توپچي‌ها با بيان اينكه دروگبا نمايشي در استمفوردبريج ظاهر شده از وي انتقاد كرد.
اين مهاجم سرشناس 2 موقعيت خوب گلزني را در اين جدال از دست داد تا آبي پوشان نتوانند 3 امتياز را مقابل حريفان سرسخت لندني خود كسب كنند.
وي در ادامه تاكيد كرد كه چه ادعاي ونگر درست باشد چه درست نبايد به آن اهميتي نخواهد داد.
مهاجم چلسي از ابتداي اين فصل تاكنون تلاش كرده است ضمن ارائه عملكرد در خور توجه در مقابل انتقاداتي كه به او مي‌شود سكوت كند.
او در اين خصوص اظهار داشت: "من بسيار آماده‌تر و سرزنده تر از فصول گذشته هستم و قصد دارم از تمام قواي خود براي موفقيت تيمم بهره بگيرم.
ممكن است كه خيلي‌ها فكر كنند من نمايشي بازي مي‌كنم، اما نمي‌توانند بگويند كه اين بازيكن از تمام توانش براي تيمش استفاده نمي‌كند."

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir