شاهرخي:
مشكل پاس عدم اعتماد به نفس بازيكنان است
همايون شاهرخي گفت: روز گذشته علي‌رغم برتري 65 دقيقه‌اي مقابل پيكان، باز هم پاس نتوانست نتيجه را حفظ كند و بازي برده را با شكست عوض كرد.
سرمربي تيم فوتبال پاس در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق افزود: فكر مي‌كنم تنها مشكل پاس در حال حاضر عدم اعتماد به نفس بازيكنانش است كه اين تيم را رنج مي‌دهد و نمي‌گذارد خودباوري به وجود بيايد. معتقد هستم اگر مشكل بازيكنانم جسماني باشد كه مي‌شود در كوتاه مدت آن را برطرف كرد ولي با شناختي كه از پاس دارم مسائل روحي و رواني و عدم اعتماد به نفس نفرات تيم نياز به زمان دارد و اميدوارم هرچه سريعتر بتوانيم اين مشكل را از بين ببريم.
وي درخصوص حريف هفته دوازدهم پاس اذعان داشت: پيكان با توجه به داشتن بازيكناني جوان و آينده‌دار در اين ديدار توانست از معدود فرصت‌هايي كه روي غفلت و اشتباه برخي بازيكنان پاس به دست آورد نهايت استفاده را ببرد و پيروز شود.
شاهرخي عدم اطلاع از حضور در كنفرانس مطبوعاتي را تنها دليل شركت نكردن در جمع خبرنگاران عنوان كرد و خاطرنشان ساخت: به شخصه تعامل خوبي با اصحاب رسانه دارم و هيچ وقت از پاسخگويي باكي نداشته‌ام و در زمان ناكامي و عدم نتيجه‌گيري هم توانايي پاسخ به انتقادات وارده را دارم.

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir