"رنه سيموئز" : با توجه به مشكلات موجود از تيم ايران راضي هستم
سرمربي تيم فوتبال اميد ايران با ابراز رضايت از نتيجه كسب شده توسط بازيكنان تيم ايران در ديدار مقابل تيم چين گفت : از اينكه تيم ايران با تمامي مشكلاتي كه بر سر راه حضورش در بازيهاي آسيايي دوحه قطر وجود داشت ، به چنين نتايجي دست مي‌يابد، خرسندم.

"رنه سيموئز" شنبه شب پس از ديدار تيم‌هاي ايران و چين در گفت و گو با خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت : هر چه زمان مي‌گذرد ، تيم ايران بازيهاي بهتري را از خود به نمايش مي‌گذارد و من از كسب اين پيروزي خرسندم.

وي از تيم چين به عنوان يكي از تيم‌هاي خوب اين دوره از مسابقه‌ها نام برد و گفت : اين تيم مي‌تواند نماينده خوبي براي كشور چين در بازيهاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن باشد.

سيموئز ، عملكرد "آرش برهاني" را به هنگام زدن گل اول تيم ايران مورد نكوهش قرار دارد و گفت : من در بين دو نيمه به برهاني تذكر دادم.

سيموئز در پاسخ به سوالي كه چرا تيم ‪ ۱۱‬نفره ايران نتوانست تيم ‪۱۰‬ نفره چين را در وقت عادي شكست دهد ، اظهار داشت : در چنين مواقعي تيم هايي كه ‪ ۱۰‬نفره مي‌شوند ، تمامي بازيكنانشان فشار بيشتري به خود وارد مي‌كنند و تيمي كه ‪ ۱۱‬نفره است فكر مي‌كند كه بازي به نفع او است كه در اين ديدار اين مساله وجود داشت.

وي گفت : بازيكنان تيم ايران بايد از اين فرصت استفاده مي‌كردند و كار را تمام مي‌كردند كه متاسفانه اين چنين نشد.


ايرنا...