ليليان تورام كه در تابستان گذشته يوونتوس را به مقصد بارسلونا ترك كرد از اينكه در تمام ديدارهاي آبي اناريها اجازه عرض اندام ندارد، ناراحت و نگران است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به رغم تجارب كافي وي در خط دفاعي، اين چهره فرانسوي هنوز موفلق نشده جايگاهي ثابت در تركيب تيم فرانك رايكارد به خود اختصاص دهد، چرا كه سرمربي هلندي ترجيج ميدهد كارلس پويول و رافائل ماركس را در ميانه خط دفاعي بگنجاند.
تورام 35 ساله در اين خصوص در گفت و گويي با روزنامه اكيپ عنوان داشت: "من به عنوان يك توريست به بارسا نيامدهام .هيچگاه مجبور نبودهام براي مدتي طولاني دور از ميدان بود و نيمكت نشين باشم و اين مساله مرا رنج ميدهد.
معتقدم كه فرانك رايكارد بهترين تيم را در حال حاضر ترتيب داده است و وقتي كه شما را بازي نميدهيد بدان معنا كه شما بازيكن برجستهاي نيستيد. در كل خوشحالم كه در بارسا هستم. البته اين شرايط مرا به ياد آغاز كار فوتبالم مياندازد كه هر روز تلاش ميكردم و منتظر فرصتي بودم."
گفتني است، تورام از آغاز فصل تاكنون موفق شده تنها در 7 ديدار براي بارسا حاضر شود و خود به خوبي ميداند كه چنين روندي در حضورش براي تيم ملي فرانسه تاثيرگذار خواهد بود.

Bookmarks