ای تقریباً...

कभी हार

कभी हार

RE: فوتبال ایران و هشتار فیفا...
 RE: فوتبال ایران و هشتار فیفا...
                ای تقریباً...
|  | 
 تيم اميد نميتواند در بازيهاي آسيايي به ميدان برود
 تيم اميد نميتواند در بازيهاي آسيايي به ميدان برود
                از دست دادن رقابتهاي فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه نخستين پيامد تعليق فوتبال ايران است.
پنجشنبه فيفا به طور رسمي فعاليتهاي بينالمللي فوتبال ايران را به حالت تعليق درآورد. مركز فرماندهي فوتبال جهان پس از ناديده گرفتن مدت زمان تعيين شده براي تغيير اساسنامه و تشكيل مجمع، فدراسيون فوتبال ايران را به حالت تعليق درآورد.
آندرياس هرن، سخنگوي فيفا ساعتي پس از اعلام رسانهاي اين حكم در گفتوگويي تلفني با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران در اين باره اظهار نظر كرد.
هرن دربارهي اين احتمال كه كسي يا گروه غير رسمي در داخل يا خارج از كشور به فيفا براي تعليق ايران اطلاعات دادهاند، گفت: فيفا براي مدت طولاني است كه پروندهي ايران را زير نظر گرفته است.
ما مدت زيادي به آنها وقت داديم و در اين مدت كميتههاي ويژهاي با حضور نمايندگان فيفا و كنفدراسيون فوتبال آسيا با دقت اين پرونده را بررسي كردند.
فدراسيون فوتبال ايران نتوانست خواستهي فيفا را در اين مدت تامين كند و پس از تشكيل كميتهي اضطراري (چهارشنبه) اين تصميم گرفته شد.
سخنگوي فيفا دربارهي آيندهي فوتبال ايران گفت: به عنوان سخنگو نميتوانم چيزي را پيش بيني كنم. ايران با بازگرداندن شرايط به حالت طبيعي ميتواند از تعليق خارج شود.
هفتهي آينده بازيهاي آسيايي 2006 در دوحه قطر برگزار ميشود. آيا تيم فوتبال اميد ايران ميتواند در اين رقابتها به ميدان برود؟ هرن پاسخ داد: فوتبال ايران از تمام فعاليتهاي بينالمللي به حالت تعليق درآمده است، پس اين موضوع شامل حال تيم اميد هم ميشود. بله آنها نميتوانند در اين رقابتها به ميدان بروند.
منبع

Administrator

Administrator

RE: تيم اميد نميتواند در بازيهاي آسيايي به ميدان برود
                هنوز هم نمیتونه ؟؟؟؟
میگن که بخشیده شده ...؟!؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
                آقا مشکل حل شد و میتوانند شرکت کنند. یعنی فعلا به صورت موقت حکم تعلیق فدراسیون لغو شده.
 نااميدي "تورام" به خاطر نيمكت نيشني
 نااميدي "تورام" به خاطر نيمكت نيشني
                ليليان تورام كه در تابستان گذشته يوونتوس را به مقصد بارسلونا ترك كرد از اينكه در تمام ديدارهاي آبي اناريها اجازه عرض اندام ندارد، ناراحت و نگران است.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به رغم تجارب كافي وي در خط دفاعي، اين چهره فرانسوي هنوز موفلق نشده جايگاهي ثابت در تركيب تيم فرانك رايكارد به خود اختصاص دهد، چرا كه سرمربي هلندي ترجيج ميدهد كارلس پويول و رافائل ماركس را در ميانه خط دفاعي بگنجاند.
تورام 35 ساله در اين خصوص در گفت و گويي با روزنامه اكيپ عنوان داشت: "من به عنوان يك توريست به بارسا نيامدهام .هيچگاه مجبور نبودهام براي مدتي طولاني دور از ميدان بود و نيمكت نشين باشم و اين مساله مرا رنج ميدهد.
معتقدم كه فرانك رايكارد بهترين تيم را در حال حاضر ترتيب داده است و وقتي كه شما را بازي نميدهيد بدان معنا كه شما بازيكن برجستهاي نيستيد. در كل خوشحالم كه در بارسا هستم. البته اين شرايط مرا به ياد آغاز كار فوتبالم مياندازد كه هر روز تلاش ميكردم و منتظر فرصتي بودم."
گفتني است، تورام از آغاز فصل تاكنون موفق شده تنها در 7 ديدار براي بارسا حاضر شود و خود به خوبي ميداند كه چنين روندي در حضورش براي تيم ملي فرانسه تاثيرگذار خواهد بود.
 اخبار جهان فوتبال...
 اخبار جهان فوتبال...
                سلام...
به علت اینکه اخبار دنیای فوتبال بسیار بیشتر از خبرهای دیگر ورزشی هستش و پرطرفدار نیاز دیده شد اخبارش جدا بشه...
منبعد اخبار فوتبال اینجا گذاشته میشود...
 به تيم ملي اميد اعتماد كنيد
مازيار زارع:
من هيچ وقت شبيه "قايقران" نخواهم شد
تيم ملي فوتبال اميد ايران با 9 امتياز به عنوان تيم اول از گروه خود به مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال بازيهاي آسيايي دوحه (قطر) صعود كرد. هرچند تيم ملي اميد در هر 3 ديدار مرحله گروهي خود مقابل هند، مالديو و هنگ كنگ به پيروزي رسيد ولي به نوعي شاگردان سيموئز دور از حد انتظار ظاهر شدند و آن طور كه بايد بازي نكردند.
حالا تيم اميد بايد براي صعود به نيمهنهايي با تيم چين مبارزه كند و بيشك يكي از ياران كليدي رنهسيموئز در اين روزهاي حساس، مازيار زارع هافبك مياني و شوتزني است كه خيليها او را با سيروس قايقران مقايسه ميكنند.
زارع در اين پيكارها يكي از تأثيرگذارترينها براي تيم اميد بوده است و معتقد است كه تيم اميد بازي به بازي بهتر ميشود و قطعا با قهرماني به كشور باز ميگردد. مازيار زارع بيشك در آيندهاي نزديك ميتواند در خط مياني تيم ملي فوتبال بزرگسالان نيز درخشش خوبي داشته باشد و حالا فوتبال ايران يكي از هافبكهاي مقتدر مياني خود را نيز شناخته است.
بازي مقابل هندوستان چطور بود؟
سطح فوتبال هند به هيچ عنوان قابل مقايسه با فوتبال ايران نيست اما آنها مقابل ايران بازي متفاوتي را به نمايش و شايد بتوان گفت كه اين بهترين بازي هندوستان در اين رقابتها بود. قبول دارم كه تيم اميد مقابل هند بازي قابل قبول و مناسبي را به نمايش نگذاشت ولي براي ما 3 امتياز اين ديدار اهميت داشت كه خوشبختانه به آن دست پيدا كرديم.
ولي اختلاف فوتبال ايران با هند، مالديو و هنگ كنگ بيشتر از 2 يا 3 گل است...
من هم اين موضوع را قبول دارم ولي بايد اين نكته را هم به ياد داشت كه اين تيمها در مقابل ايران دفاعي بازي ميكنند و از ابتدا در فكر حفظ دروازهشان هستند. قصد ندارم نحوه بازي تيم اميد را در 3 ديدار گذشته توجيه كنم ولي فوتبال امروزه به سمتي پيش رفته است كه ديگر نميتوان انتظار نتايج پرگلي را داشت.
حتي مقابل هند، مالديو و هنگ كنگ ...
حتي مقابل اين تيمها، فوتبال هر روز در حال پيشرفت است و ديگر نبايد انتظار داشت كه تيمي مانند مالديو از ايران 17 گل دريافت كند.
اين موضوع را قبول داري كه تيم اميد حداقل در 3 ديدار گذشته قبلي دورتر از آن چيزي كه انتظار داشتيم بازي كرد؟
بازي هم تأكيد ميكنم كه تيم اميد در مرحله گروهي بازيهاي خوبي را به نمايش نگذاشت كه اين موضوع هم ميتواند براي خود دلايل بسيار زيادي داشته باشد ولي من معتقدم كه فوتبال امروز فقط نتيجه و پيروزي ميخواهد كه تيم اميد نيز در هر 3 ديدار خود را با پيروزي پشت سر گذاشت.
گفتي خوب بازي نكردن تيم اميد ميتواند دلايل زيادي داشته باشد، كمي درخصوص آن دلايل صحبت كن؟
تيم اميد قبل از اينكه به دوحه سفر كند خيلي بهتر بازي ميكرد و بازيهاي رواني را به نمايش ميگذاشت ولي متأسفانه در دوحه كه ميداني حساس و بزرگ محسوب ميشود، ما زياد خوب و تماشاگرپسند بازي نميكنيم. در برزيل خيلي بهتر بازي ميكرديم ولي بعد از آن و اتفاقاتي كه در آستانه سفر تيم به دوحه اتفاق افتاد و فوتبال ايران تعليق شد تا حدود بسيار زيادي بازيكنان جوان ما از نظر روحي رواني در شرايط نامطلوب قرار گرفتند كه به نظر من اصليترين دليل عدم شادابي تيم اميد، همين موضوع است. البته دلايل ديگري نيز وجود دارد، مثلا هر 3 حريف ما يك بازي كاملا تدافعي را به نمايش گذاشتند كه دقيقا نقطه مقابل يك بازي ايران است.
با اين اوصاف ميتوان به قهرماني در دوحه اميدوار بود؟
تمام سعي و تلاش ما قهرماني در مسابقات دوحه است اما در حال حاضر براي قضاوت زود است ما ميتوانيم قهرمان بشويم ولي به شرطي كه در ديدارهاي بعدي اشتباهات فردي انجام ندهيم. تيم اميد بازي به بازي بهتر ميشود و هرچه قدر كه بيشتر بازي كنيم، هماهنگتر ميشديم. قبول دارم كه كار سختي پيش رو داريم ولي قهرماني دور از دسترس هم نيست و براي ثابت خيلي از مسائل ما فقط بايد با مدال طلا دوحه را ترك كنيم.
براي ثابت كردن چه چيزهايي؟
فوتبال ايران با مشكلاتي مانند تعليق مواجه شد و اين موضوع تا حدود بسيار زيادي وجه ما را خراب كرد، براي اينكه ثابت كنيم فوتبال ايران هميشه قدرتمند است و تعليق فقط يك اتفاق بود، بايد با قهرماني دوحه را ترك كنيم. من به كاري كه در تيم اميد صورت گرفته اطمينان دارم و فقط به قهرماني فكر ميكنم.
حريف بعدي تيم اميد را چطور ارزيابي ميكني؟
به هر حال چين تيم خوبي است ولي ما راهي جز شكست دادن آنها نداريم و بايد از سد چين عبور كنيم.
چقدر از چين شناخت داريد؟
نحوه بازي چين توسط كادر فني براي ما آناليز شده است و با شناخت دقيقي به مصاف اين تيم خواهيم رفت. چين حريفي نيست كه ايران را از دور رقابتها حذف كند. نگاه بازيكنان ايران به فينال اين مسابقات است و براي رسيدن به آن از هيچ كوششي دريغ نميكنيم. در واقع ما به چين فكر نميكنيم چون نقطه پاياني فينال است.
جديترين رقيب ايران در اين مسابقات چه تيمي است؟
فكر ميكنم كره جنوبي قدرتمندترين رقيب ما باشد ولي باز هم تأكيد ميكنم كه از هيچ كدام آنها نميترسيم چون فقط مدال طلا ميخواهيم.
خيليها تو را با سيروس قايقران مقايسه ميكنند، به نظر خودت چقدر بازيات شبيه او است؟
قايقران بازيكن بزرگي بود و من هيچ وقت مثل او نخواهم بود، شايد به اين خاطر در ملوان بازي ميكنم و هم پست وي هستم، كارشناسان چنين حرفي ميزنند ولي باز هم خاطرنشان ميكنم كه قايقران يك فوتبال بزرگ بود و من هيچ وقت مثل او نيستم.
در پايان حرف خاصي نمانده است؟
به ما اعتماد كنيد چون بيشك با قهرماني از قطر بازخواهيم گشت و ثابت ميكنيم كه فوتبال ايران در آسيا رقيب ندارد.
گفتوگو: سعيد پيرمحموئي
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
|  | 
 رقابتهاي هفته دوازدهم ليگ 85 زير ذرهبين كادر فني تيم ملي
براساس برنامه اعلام شده از سوي امير قلعهنوعي كه قصد دارد تهران را به مقصد دوحه ترك كند، اعضاي كادر فني و مشاورين تيم ملي رقابتهاي هفته دوازدهم ليگ 85 را مورد بررسي و آناليز قرار خواهند داد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ 6 ديدار از مجموع مسابقات روز يكشنبه در شهرهاي مختلف را دستياران سرمربي تيم ملي تماشا و بررسي خواهند كرد.
ديدار 2 تيم برق شيراز با فجرسپاسي (ماركار آقاجانيان) راهآهن با ملوان بندرانزلي (مهدي مناجاتي) سايپا با ذوبآهن (افشين پيرواني) ابومسلم با فولاد (پرويز مظلومي) پيكان با پاس (ناصر ابراهيمي) و سپاهان با مس كرمان (منصور ابراهيمزاده) توسط همكاران قلعهنوعي تجزيه و تحليل ميشوند.
گفتني است، ديدار تيمهاي پرسپوليس مقابل صباباتري و استقلال تهران با استقلال اهواز به صورت غير زنده و ضبط شده بررسي ميشود.
 سيموئز:
 سيموئز:
                سيموئز:
هدف اول ما، گل نخوردن است
بايد مراقب سرعت بازيکن چين باشيم و به همين دليل هدف اول ما مقابل اين تيم گل نخوردن است.
رنه سيموئز در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) به دوحه اظهار داشت: مدافعان تيم ملي بايد مراقب باشند تا مقابل سرعت چيني ها دچار مشکل نشوند. در صورتي که اين موضوع رعايت شود، اميد زيادي به پيروزي برابر چين خواهيم داشت.
سرمربي تيم اميد خاطرنشان کرد: چين را به خوبي مي شناسم و راه ضربه زدن به اين تيم را مي دانم. سعي مي کنيم با استفاده از نقاط ضعف چين، اين تيم را مغلوب کنيم.
سيموئز با بيان اينکه مهمترين هدف تيم اميد، کسب نتيجه مطلوب در اين مسابقات است يادآور شد: براي ما نتيجه گيري در اولويت قرار دارد، اما اين موضوع باعث نمي شود از ارائه بازي جذاب و تماشاگرپسند غافل شويم.
وي تاکيد کرد: تيم اميد به دليل نداشتن بازي هاي تدارکاتي و بحران هايي نظير تعليق فوتبال با شرايط نامناسبي گام به دوحه گذاشت.
سيموئز عنوان کرد: با تمام اين مشکلات فقط به قهرماني و کسب موفقيت فکر مي کنيم در اين راه ابتدا بايد از سد چين بگذريم.
سيموئز افزود: برابر چين بايد از فرصت هاي به دست آمده استفاده کنيم تا دچار مشکل نشويم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks