2sib (29-05-08)
SSA Super V.I.P
تيم استقلال تهران به ديدارنهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشور(يادواره آزاد سازي خرمشهر) صعود کرد.
در دور نيمه نهايي اين رقابتها تيمهاي فولاد خوزستان واستقلال تهران امروز در ورزشگاه تختي اهواز مقابل يکديگر صف آرايي کردند که در پايان تيم استقلال تهران موفق شد درضربات پنالتي با حساب چهاربر دو حريف خود شکست دهد وبه ديدار نهايي اين رقابتها صعود کند.
اين بازي دروقت عادي واضافه باتساوي يک بريک به پايان رسيد.
دراين بازي احمد آل نعمه در دقيقه 61 براي تيم فولاد خوزستان گلزني کرد وعلي عليزاده دردقيقه 28 تک گل تيم استقلال تهران را به ثمر رساند.
درضربات پنالتي مجتبي جباري،يوسفي وآرش برهاني براي گلزني کردند و ضربه نوازي را فرناندز دروازه بان تيم فولاد مهار كرد وداسيوا ازتيم فولادخوزستان پنالتي خود راگل کرد.
ضربات علي بداوي و فابيوجانواريو ازتيم فولادخوزستان بوسليه وحيد طالب لو دروازبان تيم استقلال تهران مهارشد وضربه پنالتي احمد آل نمعه به هدررفت
مسعود مرادي به همراه اسماعيل صفيري وحسن کامراني فرقضاوت اين ديداررابرعهده داشتند.
دراين بازي رضا جلالي ولفته حميدي ازتيم فولاد خوزستان وميثم منعيي وعلي عليزاده ازتيم استقلال تهران کارت زرد دريافت کردند.
25هزار نفراز اين بازي ديدن کردند.
تيم استقلال تهران درديدارنهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشوربه مصاف برنده بازي تيمهاي پگاه گيلان و برق شيرازمي رود.
ديدارتيمهاي پگاه گيلان وبرق شيراز در دور نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشور روزيازدهم خردادماه درشهررشت
IRIBNews
بسیار خوشحال شدم و خدا رو شکر می کنم .
به امید قهرمانی استقلال در جام حذفی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
2sib (29-05-08)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
تبریک میگم ساسان جان
امیدوارم که استقلال هم مثل پرسپولیس قهرمان بشه تا توی آسیا بتونیم نمایندگان پرقدرتی داشته باشیم
sAsAn.K (29-05-08)
تبریک تبریک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساسان جان انشا الله که قهرمان می شیم و میریم اسیا
به امید قهرمانی استقلال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (29-05-08)
SSA Super V.I.P
ممنون مهدی جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
2sib جان ان شاءالله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
ولی خودمونیم این طالب لو عجب پنالتی گیریه ها !!! یه وقتهایی با خودم فکرمی کنم چرا تو جام ملتها مقابل کره نتونست حتی یه ضربه هم بگیره ؟؟!!! نتونست یا نخواست !!! هر چی بیشتر پنالتی می گیره من بیشتر شک می کنم ....... به هر حال مهارت خاصی داره ..........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
درسته murizaki_2000 عزیز ، طالب لو میشه گفت بهترین پنالتی گیر ایرانه .
من نمی دونم دلیل اینکه علی دایی دعوتش نکرده چیه ؟!
حد اقل حد اقلش اینه که پنالتی گیره عالی ایه دیگه ، گرچه بازی بسیار خوبی هم داره .
حد اقل جزء 2 دروازه بان برتر ایرانه .
murizaki_2000 (30-05-08)
|
|
من وقتی خواستم وارد این تاپیک بشم دقیقا یاد همین بازی ایران و کره افتادم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و دلیلشم میدونم که چرا این اتفاق افتاد! ببینید هر بای شرایط و موقعیت خاص خودشو داره که اضافه کنید به استرس و اضطرابی که فرد داره بعد نتیجه را ببینید که چه تأثیر منفی در تصمیم گیری داره!
اگر خود طالب لو از بیرون به بازی نگاه میکرد شاید از پنالتی گیریش خنده اش میگرفت که چرا پنالتیهای بعدی را نگرفت!
چون من دقیق یادمه (فرض از روبرو دیدن دروازه است نه داخل دروازه) اولی ضربه ی حریف سمت چپ بود که طالب لو راست پرید و گل خورد! در پنالتیهای 2 و 3 و 4 و 5 تمامی بازیکنان کره ضربه ی شان را به سمت راست زدند و عینا در تمامی ضربه ها طالب لو به چپ پرید ! و من اینو اشتباه میدونم از طرف دروازه بان ولی خب خداییش توجیه پذیر هم هست و کاملا مورد قبوله! واقعا همانطور که در بالا گفتم قدرت تصمیم گیری در اون شرایط به شدت پایین میاد! که اگر طالب لو کمی با شرایط مقابله میکرد و پنالتیهای 2 و 3 و 4 دقت میکرد راحت میتوانست ایران را پیروز کند که به نظر من باز هم دمش گرم !
در جواب دوست عزیزمون ساسان باید بگم که شما در جهان چند دروازه بان میشناسید با این قدرت و دقت توپهای پنالتی را مهار کنه!؟ عمرا به تعدا انگشتان 1 دست نمیرسه! با این فرض طالب لو حداقل ششمین دروازه بان پنالتی گیر دنیاست! اینو شک نکنید !
قربانتان: مصطفی عشقی
آخرین ویرایش توسط mostafaeshghi در تاریخ 01-06-08 انجام شده است علت: اشتباه تایپی
sAsAn.K (31-05-08)
Administrator
فکر کنم یه دونه گرفتا!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
====
البته یه نکته اینه که وحید طالب لو ، تا اونجا که من دقت کردم خیلی از پنالتی ها رو با پا میگیره
یعنی بازیکن وسط میزنه و طالب لو هم به یکی از طرفین می پره ولی با پاش میتونه پنالتی رو بگیره
همین کارش هم خوبه و میتونه عضو تیم ملی هم بشه
ولی همچنان هیچ پنالتی گیری مثل احمدرضا عابدزاده در دوران اوج خودش ، نمیشه!
سپاس
SSA Super V.I.P
حرفهای تمامی دوستان تایید میشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks