سرالکس فرگوسن با بيش از 20 سال سابقه مربيگري شياطين سرخ همين اواخر اعلام کرد که از سال 1986 که روي نيمکت يونايتد نشسته اين بهترين تيمي بوده که از لحاظ کيفيت بازي ها و خلاقيت بازيکنان داشته. فرگوسن تيم فعلي منچستر را بهترين در طول اين سال ها مي داند.
رونالدوي جوان نيز بر اين باور است که گروه فعلي بازيکنان منچستر مجموعه يي از بهترين ها و بااستعدادترين ها هستند، اما از سوي ديگر جوان پرتغالي شياطين مي گويد که همين تيم بايد بتواند طي هفته هاي آينده قدرت و خلاقيت خود را چه به عنوان تيم باشگاهي ليگ برتر و چه به عنوان مدعي در ليگ قهرمانان اروپا به اثبات برساند؛ چيزي که امشب براي شاگردان فرگوسن حياتي است.
رونالدو به خبرنگار روزنامه اسپانيولي زبان اسپورت گفت؛ «حس خوبي دارم. فرگوسن بيش از دو دهه است که در منچستر مربيگري مي کند. او بازيکنان بزرگ و صاحب نام زيادي را به اولدترافورد آورده و گلزنان ستاره يي با پيراهن منچستر درخشيده اند. با مجموعه تجربياتي که طي اين چند فصل در اينجا دارم فکر مي کنم در اين فصل عملکرد يکي از بهترين تيم هاي منچستر تا امروز را ديده ايد، اما اين مساله آخر فصل ثابت مي شود؛ با ديدن اينکه تيم چه عناويني به دست مي آورد. ما در منچستر بازيکنان بااستعداد زيادي داريم و به نظرم تا اينجا مسير درستي را طي کرده ايم. هر بازي نسبت به بازي قبل نشان داده ايم چقدر رويايي هستيم؛ با عملکرد منسجم و بازيکنان عالي. ولي باز هم تاکيد مي کنم که در آخر فصل مي توانيم پاسخ قاطعي به همگان بدهيم که اين بهترين منچستر طول تاريخ باشگاه است؛ با قهرماني در ليگ برتر و اروپا اين نظريه اثبات مي شود.»

Bookmarks