مربي سابق تيم سايپا به خاطر سيگار كشيدن هنگام بازي، از سوي يك داور 18 ساله جريمه و به روي سكوي ورزشگاه فرستاده شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، ورنر لورانت در جريان يك مسابقه آماتوري در آلمان از سوي اشتفن گريمسن، جريمه شد.
وي كه دوسال قبل براي مدتي هدايت سايپا را در دست داشت و بعد راهي فوتبال تركيه شد تا فعاليت كاري اش را پي بگيرد، در فصل جاري هنوز به صورت حرفه اي مسئوليت تيمي را برعهده نگرفته؛ اما به تيم آماتوري آتا مونيخ كه مركب از جوانان گمنام اين شهر است، كمك مي كند.
وي در اواسط بازي مقابل تيم نوي بورگ از ليگ آماتوري، هنگاميكه كنار زمين مشغول سيگار كشيدن شد، از سوي داور كه تنها 18 سال دارد، روي سكو فرستاده شد.
لورانت عنوان كرد: از اين داور خيلي جوان عذرخواهي مي كنم. در لحظه اي كه مرا جريمه كرد، رفتار درستي با وي نداشتم.
وي افزود: در شرايطي كه 3 بر يك از حريف عقب بوديم، سيگاري را روشن كردم كه از ديد داور دور نماند. او به من اخطار داد و من هم با حالتي عصبي گفتم بهتر است به جاي تذكر به من، سرگرم كارش شود. اين رفتار از سوي من درست نبود و او نيز مرا روي سكو فرستاد.
لورانت گفت: معمولا كنار زمين و هنگام بازي سيگار نمي كشم. به صورت اتفاقي اين كار را كردم كه سريع به چشم داور امد و از اين بابت به او تبريك مي گويم كه با وجود جواني، به همه امور توجه دارد.
اين مربي 59 ساله در فصل گذشته نيز براي مقطعي يكي از نامزدهاي مربيگري سپاهان اصفهان بود كه سرانجام بخت حضور در اين تيم را پس از لوكا بوناچيچ، نيافت.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks