فردي كه متهم است هفته گذشته مرتكب جنايت عليه همسر و فرزند دو سالهاش شده، عصر امروز پس از به گروگان گرفتن پسر خاله خود به مجروح كردن وي و خود اقدام كرد.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، روز جمعه هفته گذشته قاضي روشن بازپرس كشيك قتل پايتخت با گزارش ماموران كلانتري رازي از كشف جسد زني 27 ساله به نام الهام و فرزند دو سالهاش به نام عرشيا در منزل مسكوني واقع در ميدان رازي مطلع شد و بلافاصله با حضور در صحنهي جنايت تحقيقات خود را در اين زمينه آغاز كرد.
بازپرس با حضور در صحنه با جسد اين مادر و كودك در حالي روبرو شد كه شواهد صحنه نشان ميداد پس از بيهوشي، خفه شدهاند.
مادر الهام در تحقيقات اوليه به بازپرس، گفت: دامادم روز چهارشنبه با دخترم درگير شد. ظاهرا صبح روز پنجشنبه به محل كار خود رفته و بعد از چند ساعت با اين ادعا كه فرزندش زمين خورده و حالش خوب نيست، از صاحبكارش مرخصي گرفته. عصر پنجشنبه صاحبكار او با من تماس گرفت و حال نوهام را پرسيد. من كه از هيچ چيز خبر نداشتم نگران شدم و به منزل دخترم رفتم، اما هر چه در زدم كسي باز نكرد. به نظرم آمد كه به مهماني رفته باشند به همين خاطر تا صبح صبر كردم اما وقتي روز جمعه هم خبري از آنها نشد، به منزلشان مراجعه كردم و با شكستن در به همراه همسايگان وارد خانه شده و با جسد دختر و نوهام روبرو شدم.
در اولين اقدامات قضايي تصور اين بود كه متهم پس از برداشتن مدارك شناسايي خود از كشور خارج شده است اما عصر امروز(چهارشنبه) ماموران كلانتري رازي مطلع شدند اين فرد پسرخاله خود را به عنوان گروگان به همان منزل برده و به اين ترتيب تلاش خود را براي بازداشت وي آغاز كردند اما پس از چند ساعت، وي كه «مهدي» نام دارد، پسر خاله خود را مجروح كرده و سپس با چاقو شاهرگ خود را زده است.
فخرالدين جعفرزاده، سرپرست دادسراي امور جنايي تهران با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: در حال حاضر متهم حال وخيمي دارد، اما پزشكان در تلاش براي نجات جان وي هستند.
وي افزود: آنچه از شواهد امر بر ميآيد اين است كه اين فرد به ارتباط همسرش با پسرخاله خود مشكوك بوده و ظاهرا به همين دليل مرتكب جنايت شده است، اما اظهارنظر قطعي در اين زمينه منوط به انجام تحقيقات بيشتر است.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks