فاوانيوز: اعضا و شركت‌كنندگان در مجمع سالانه انجمن صنفي شركت‌هاي اينترنتي ايران شامل مديران عامل 218 شركت ارايه دهنده خدمات اينترنتي از استان‌ها و شهرهاي مختلف، در بيانيه مجمع ششم صنف خطاب به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، درخواست‌هاي خود را مطرح كردند.

به گزارش فاوانيوز، در اين بيانيه آمده است: عرصه ارايه خدمات دسترسي به اينترنت موجبات اشتغال خيل عظيم جوانان متعهد و متخصص كشور عزيزمان را فراهم آورده است.
وجود بيش از يك هزار شركت اينترنتي در سطح كشور مبين ظرفيت بالاي تخصصي و علمي موجود در اين مجموعه‌ها است اما عدم توجه به لزوم حفاظت و نظام مند بودن عرصه كسب و كار در اين حوزه كه به شدت رقابتي است و عدم تنظيم صحيح روابط بين ارايه‌دهندگان خدمات بالادستي و پايين‌دستي دسترسي به اينترنت، نبود بستر و مكانيزم تعريف شده جهت مشاركت فعال انجمن (اتحاديه) شركت‌هاي اينترنتي ايران در تصميم سازي‌هاي مربوط به اين حوزه باعث شده تا حركت منفعت‌طلبانه عده قليلي با برخورداري از ظرفيت‌هاي انحصاري ناشي از برخي از مجوزهاي حوزه دسترسي و بهره‌مندي از يارانه پنهان جدول تعرفه‌هاي عرض باند با استفاده از حربه اتخاذ روش‌هاي قيمت‌گذاري تهاجمي و دامپينگ موجبات حذف و ورشكستگي بخش عمده‌اي از رقيبان تجاري خود را فراهم آورند.
اعضاي انجمن صنفي شركت‌هاي اينترنتي افزوده‌اند: لذا باتوجه به سرنوشت‌ساز بودن مقطع جاري اهم درخواست‌هاي صنف جهت اتخاذ تدبير عاجل به شرح ذيل به استحضار مي‌رسد.
در اين بيانيه خطاب به وزير ارتباطات آمده است:‌ به عنوان نخستين اقدام، از كميسيون تنظيم مقررات كه به رياست جنابعالي تشكيل مي‌شود مجدانه درخواست داريم تا با اصلاح ضرايب جدول عمومي عرض باند اينترنت و يا تدوين جدول تعرفه ويژه دارندگان مجوز ارايه خدمات دسترسي و تفكيك آن از جدول عمومي نسبت به تنظيم هوشمندانه ميزان تخفيف عرض باند متناسب با حجم عرض باند دريافتي اقدام كرده و در جهت تعديل شيب تخفيف حجمي اين جدول، گزارش تحليلي و پيشنهادات انجمن شركت‌هاي اينترنتي ايران را به عنوان برآيند نظرات تخصصي اين صنف به دقت مورد توجه قراردهد.
همچنين از كميسيون تنظيم مقررات خواسته شده است تا باتوجه به سهم قابل توجه ودايع لينك‌هاي E1 يكطرفه در هزينه‌هاي سرمايه‌اي شركت‌هاي ارايه دهنده خدمات اينترنت و در جهت توقف روند غيراقتصادي شدن سرمايه‌گذاري در اين بخش كه سهم اصلي را در افزايش ضريب دسترسي به اينترنت در كشور دارد، نسبت به كاهش وديعه دريافتي بابت لينك‌هاي مذكور اقدام كرده و در اين راستا گزارش تحليلي و پيشنهادات انجمن شركت‌هاي اينترنتي ايران را به عنوان برآيند نظرات تخصصي اين صنف مورد توجه قراردهد.
علاوه بر اين، كميسيون تنظيم مقررات تخفيف‌هاي جديد را در آن بخش از شهرهايي كه تاكنون از تخفيف مناطق محروم برخوردار بوده‌اند، از زمان حذف اين تخفيف‌ها (فروردين ماه) محاسبه كند.
اعضاي انجمن Ispها در ادامه از سازمان تنظيم مقررات خواسته است تا در راستاي ايفاي وظايف خود در صيانت از سلامت فضاي رقابت و حفظ منافع درازمدت كاربران اينترنت و با همكاري انجمن شركت‌هاي اينترنتي ايران نسبت به تدوين نظام تعرفه‌اي و كيفي مناسب خدمات دسترسي و تنظيم صحيح روابط مابين شركت‌هاي بالادستي و پايين دستي و جلوگيري از اتخاذ روش‌هاي غيرمنصفانه در فضاي رقابت اقدام عاجل به عمل آورد.