به منظور آشنايي بيشتر مردم بويژه متخصصان با مفاهيم ارزيابي غذاهاي حاصل از فناوري بيوتكنولوژي (كدكس)، پايگاه اطلاع‌رساني كميته فني پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي كشور در كرج راه‌اندازي شد.

رييس بخش تحقيقات بيوتكنولوژي ميكروبي و ايمني زيستي پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي روز سه‌شنبه به خبرنگار ايرنا گفت: كميته فني اين موسسه وظيفه نظارت بر سلامت غذاهاي حاصل از بيوتكنولوژي را برعهده دارد.

دكتر غلامرضا صالحي جوزاني افزود: تدوين مقررات و دستورالعملهاي لازم در خصوص تهيه و توليد، بازاريابي و تجارت اين غذاها از ديگر وظايف كميته فني اين پژوهشكده است.

وي خاطرنشان كرد: اهميت سلامت غذا بخصوص غذاهاي حاصل از مهندسي ژنتيك، سازمانهاي جهاني تجارت و بهداشت را برآن داشت تا با همكاري سازمان غذا و كشاورزي ملل متحد (فائو) اقدام به تدوين استانداردهاي لازم در اين زمينه كنند.

صالحي اظهار داشت: هر چند اين استانداردها براي كشورهاي عضو اجباري نيست اما مي‌تواند ملاكي براي كشورها در زمينه صادرات و واردات اين نوع غذاها باشد.

وي خاطرنشان كرد: پايگاه اطلاع رساني كميته فني اين پژوهشكده به نشاني “‪ “WWW.biotechcodex.ir‬همچنين آمادگي دارد علاوه بر دريافت نقطه نظرات متخصصان و علاقه‌مندان درخصوص غذاهاي حاصل از مهندسي ژنتيك، اطلاعات مربوط به استانداردهاي تدوين شده در اين زمينه را نيز دراختيار آنان قرار دهد.

news.p30vel