فرمانده كل سپاه گفت: هدف عمده برخي كشورها اين است كه ايران را به عنوان يك تهديد براي كشورهاي منطقه بشناساند؛ اما پرتاب كاوشگر ايراني نكتهاي است كه در زمينه مسائل علمي ميتواند براي جمهوري اسلامي تعيينكننده باشد.
سردار سرلشگر جعفري در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اظهار نظر برخي كشورهاي غربي درباره پرتاب كاوشگر ايراني گفت: آنها هر اقدامي را كه ما در زمينههاي علمي انجام ميدهيم و هر پيشرفت ايران را به مساله تهديد وصل ميكنند؛ چرا كه هدف عمده آنها اين است كه ايران را به عنوان يك تهديد براي كشورهاي منطقه بشناسانند.
جعفري در پايان تاكيد كرد: به نظر بنده دست آنها رو شده است و ايرانيها و بيشتر غيرايرانيها ميدانند دشمن به دنبال چه اهدافي است و چگونه با جوسازي رسانهها را عليه انقلاب اسلامي ايران بسيج كردهاند.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks