زندان ابد برای McKinnon؛ بدلیل هک کردن وب سایت پنتاگون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هنگامی که "Gary McKiinnon" در صبح روز یکشنبه از خواب بیدار شد، نمی دانست که تا 72 ساعت دیگر به لطف شیطنت هایی که انجام داده است دادگاه عالی ایالات متحده حکم زندانی شدن وی را برای مدت 60 سال صادر خواهد کرد.
آقای McKinnon که 44 ساله می باشد اهل منطقه "Enfield" در قسمت شمالی لندن است. او توسط مقامات دولتی آمریکا بدلیل تلاش برای دستیابی به اطلاعات فوق محرمانه از طریق نفوذ به شبکه کامپیوتر پنتاگون متهم شده است. پرونده ای که از آن با عنوان "بزرگترین هک اطلاعات نظامی در تمام دوران" نام برده می شود.
او که بدون گذراندن دوره های تخصصی و از روی علاقه تخصص خود را در این زمینه بدست آورده است، توانسته به بالاترین سطح اطلاعات نظامی پنتاگون که مربوط به موجودات فضایی (UFO) می شود، دسترسی پیدا نماید.
McKinnon در دفاع از خود اعلام کرده است که تنها از روی کنجکاوی مایل به دانستن اطلاعاتی در زمینه موجودات فضایی بوده و قصد تخریب سیستم های نظامی پنتاگون را نداشته است.
ایالات متحده از دولت انگلستان مجدانه خواسته است تا McKinnon را به مقامات قضایی این کشور تحویل دهند.
با وجود آنکه دادگاهی در انگلستان McKinnon را برای مدت تنها 6 ماه به زندان محکوم کرده بود و آن هم تحت نظر سرویس خدمات اجتماعی اما McKinnon همچنان خود را به عنوان یکی از نفراتی که تحت تعقیب پلیس آمریکا است، می بیند.
منبع: parseek news


 
 
 



 
            
            
 
             زندان ابد برای McKinnon؛ بدلیل هک کردن وب سایت پنتاگون
 زندان ابد برای McKinnon؛ بدلیل هک کردن وب سایت پنتاگون
                 
                    
                    
                    
                         پاسخ با نقل قول
  پاسخ با نقل قول
Bookmarks