Feoris (24-04-09)
سلام بچه ها من هرچقدر گشتم و پرسیدم نفهمیدم چرا قیمت قطعات کامپیوتر انفدر گرونه
من توی یک سایت قیمت مین ایسوس P5K-E رو در آوردم و در نرخ روز دلار ضرب کردم قیمت 131 هزار تومن درآمد درصورتی که توی ایران این مین 180 تا 200 فروخته میشه نظر شما چیه آیا بهتر نیست کسی از خارج از کسور برای ما قطعه بیاورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
|
|
حق آب و گل داره
فكر كنم روي بعضي برندها اين قيمت كاذب وجود داره. مارك هايي هم هستند كه قيمتشون با معادل دلاريشون فرق بسيار كمي داره. ايا شما روي جنس خاص ايسوس به اين نتيجه رسيدي؟ براي امتحان Ecs هم يه قيمتي بگير ببين چطوره قيمتاش اينور با اونور
حق آب و گل داره
يك علتشم ميتونه تحريمهاي اخير باشه. مثلا اسپيكر لاجينك بشدت قيمتش بالا رفته و من اسپيكر X540 رو كه 85 هم ديده بودم بعضا ميخاستم برا خودم بگيرم دو سه هفته پيش رفته بود بالاي 100 110 تومان و مجبور شدم كريتيو T6060بگيرم بجاش
اکثر مدلها همینطوره مثلا از ایسوز P5K ، P5K-E
گیگا هم خدا بده برکت یک سه تا مدل داره قیمت ها مشا الله گرون ..
DS3L باید الان توی ایران 86 تا 90 باشه 135 هست
DS3P باید 150 باشه 215 است
DS4 باید 175 باشه 230 است
شما بگید چرا اینجوری است من که هرچی گشتم دلیلی نتونستم پیدا کنم
آخه کی میخواهن اینها پیشرفت کنن از این ور میان سرعت رو محدود میکنن ازاون ور میگن ایران چرا پیشرفت نمیکنه من که امیدی به اینها ندارم
راستی با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
کسی نظری نداره ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
حق آب و گل داره
من نظرمو دادم. خوندي سيد؟ بررسي كردي ماركهاي غير معروف رو؟
|
|
حرفت تا حدی درسته چون الان ابیت با قیمت خارج از کشور یکی هست و بعضی محصولات دیگه من موندم چرا برای دوتا برنده انقدر باید پول زیاد بدی من الان دوست دارم P5K-E بگیرم ولی 10 هزار تومان گرانتر از ان Abit IP35 Pro موجود هست
Feoris (24-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks