حق آب و گل داره
خواستگار كينه جو با شنيدن جواب منفى ازدختر مورد علاقه اش، دختر و خانواده اش را به رگبار گلوله بست.
به گزارش «ايران»: در اين حادثه تلخ كه در روستاى «گاوكش »شهرستان نورآباد رخ داد متهم پس از مجروح كردن ۴ نفر به نام هاى سميه - ۱۹ ساله -، حبيب - ۲۲ ساله -، خدارحم - ۶۵ ساله - و نوردولت - ۵۶ ساله - از محل حادثه متوارى شد. مأموران نيروى انتظامى نيز با كشف سرنخ هايى از متهم فرارى عمليات پيگرد براى شناسايى و رديابى او را آغاز كردند. سميه ديروز ساعاتى پس از عمل جراحى و نجات از مرگ، درباره اين حادثه به خبرنگار ما گفت: ۳ سال قبل جوانى كه سابقه خوبى در منطقه ندارد به خواستگارى ام آمد كه من و اعضاى خانواده ام درجا به او پاسخ منفى داديم. اما او در اين مدت همچنان بر خواسته اش پافشارى كرد. او بيشتر اوقات نيز به بهانه هاى مختلف براى من و خانواده ام مزاحمت هايى ايجاد مى كرد.وى در ادامه گفت: روز حادثه به اتفاق پدر، مادر و برادرم براى كشاورزى به مزرعه رفته بوديم كه حدود ساعت ۲ بعدازظهر، خواستگار كينه جو در حالى كه كلاشينكف در دست داشت به طرف مان آمد. او يك بار ديگر مرا از پدرم خواستگارى كرد اما باز هم پاسخ منفى داديم. خواستگار سمج با شنيدن جواب رد، عصبانى شد و ابتدا با اسلحه اى كه در دست داشت چند گلوله به سوى سفره غذا شليك كرد. بعد هم در كمال ناباورى برادرم را به گلوله بست.
=
سپس اسلحه اش را به طرف پدرم گرفت و قصد شليك داشت كه براى حفاظت از پدرم خودم را جلو انداختم. اما گلوله ها به دست ها، پاها و شكم من اصابت كرد. او سپس به سوى پدر و مادرم رگبار آتش گشود و آنها را نيز به شدت مجروح كرد و بى درنگ از محل حادثه متوارى شد.سميه در ادامه گفت: اهالى منطقه با شنيدن صداى تيراندازى خود را به محل حادثه رسانده و ما را به بيمارستان انتقال دادند.برپايه اين گزارش، مأموران با اعلام شكايت اعضاى خانواده، با به دست آوردن سرنخ هايى از خواستگار كينه جو هم اكنون در پى او هستند.
اهالى منطقه نيز به خبرنگار ما گفتند: متهم داراى سابقه كيفرى است و به اتهام شرارت و ايجاد مزاحمت براى مردم منطقه زندانى بوده است.چند تن از اهالى روستاى «گاوكش» نيز به خبرنگار ما گفتند: متهم فرارى بيشتر اوقات با كلاشينكف در منطقه رفت و آمد مى كرد.
وقتی که دادگستری این ادمارو میگیره بعد با یک وصیقه راحت ازاد میکنه وضع بهتر از این نمیشه که.واقعا متاسفم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks