جام جم گزارش داد یك چترباز انگلیسی كه از ارتفاع پانزده هزار پایی اقدام به پریدن كرده بود با یك چتر خراب مواجه شد و زمانیكه كاملا از مرگ خود مطمئن شده بود به طرز معجزه اسایی از مرگ نجات یافت.
به نوشته روزنامه سان چاپ انگلیس مایكل هولمز 25ساله كه با سرعتی معادل 100 مایل بر ساعت به سمت زمین حركت میكرد تنها به خاطر سقوط روی بوتههای انبوه توت فرنگی از مرگ حتمی نجات یافت.
بر اساس این گزارش هولمز 25 ساله در ارتفاع هزارپایی زمین وقتی ضامن چتر نجات خود را باز كرد متوجه شد كه چتر نجات او عمل نمیكند از این رو با نا امیدی تمام چشمهایش را بست و منتظر مرگ شد.
او به روزنامه سان میگوید: در این شرایط حتی فرصت خداحافظی هم نیست من فقط گفتم آه خدای من دارم میمیرم.
او در ادامه میگوید اما اولین چیزی كه پساز آن یادم میآید این است كه چند مامور آتش نشانی و پرستار دورم را احاطه كرده بودند و من واقعا باور نمیكردم كه هنوز زنده ام.
نتیجه این سقوط ازاد ناموفق این چتر باز كه در ارتفاعات تائپو در نورث ایلند واقع در نیوزلند انجام شد یك غوزك پای شكسته و پارگی نه چندان شدید شششها بود.
جالب اینكه مراحل پریدن و باز نشدن چتر نجات هولمز و سقوط او روی بوتههای توت فرنگی توسط همكار دیگر چتربازش فیلمبرداری شده است.
این چترباز جوان گفته است برای پریدن مجدد هیچ فرصتی را از دست نخواهد داد و این حادثه مانع از ادامه چتربازی و پرشهای ازاد او نخواهد شد.

Bookmarks