زن افغان با شناسنامه جعلي از شوهرسابق خود شکايت کرد
زن افغاني که با شناسنامه جعلي ، خودش را يک شهروند ايراني معرفي و اموال شوهر سابق تاجرش را به سرقت برده بود ، وقتي به بهانه مزاحمت خياباني از وي شکايت کرد ، راز سرقت هايش فاش شد.
چند هفته پيش زن جواني به بازپرسي شعبه هشتم دادسراي ناحيه 5 تهران مراجعه و از مزاحمت هاي شوهر سابقش شکايت کرد. اين زن در اظهاراتش به بازپرس گلي پور گفت : من خانواده ام را در کودکي از دست داده بودم ، تا اين که خانواده اي مرا نزد خود بردند و با آنها زندگي مي کردم ، 8 سال پيش آنها مرا به زور به عقد يک تاجر افغاني در آوردند. زن جوان ادامه داد: شوهرم مدام مرا کتک مي زد ، تا عاقبت پس از اين که صاحب 2 فرزند شديم ، از او جدا شدم و پس از مدتي با مرد ديگري ازدواج کردم اما شوهر سابقم دست از سرم برنمي داشت و مدام مرا به عناوين مختلف اذيت و تهديد مي کرد تا اين که يک روز در غياب شوهرم ، او به منزلمان آمد و با زور و تهديد اموالمان را به سرقت برد. با اطلاعاتي که اين زن در اختيار بازپرس پرونده قرار داد ، شوهر سابق وي براي تحقيقات به دادسرا احضار شد و ادعا کرد که زن شاکي تبعه افغانستان است و مدارک هويتي وي مبني بر ايراني بودنش جعلي است.

شکايت دروغين براي انتقامجويي

با کشف اين سرنخ ، زن شاکي مورد بازجويي مجدد قرار گرفت و در گفته هايش به تناقض گويي پرداخت و شک بازپرس پرونده را به يقين تبديل کرد که زن جوان هويت ايراني ندارد، بنابر اين ماموران به استعلام از سوابق زندگي و هويت وي پرداختند تا اين که معلوم شد ، زن جوان يک تبعه افغان است و با مدارک جعلي خودش را ايراني معرفي کرده و شبانه به منزل شوهر سابقش (مرد تاجر) مراجعه و پس از سرقت اموال وي ، آنها را فروخته و به منزل شوهر دومش که يک تبعه ايراني بوده مراجعه و پس از تباني با وي اقدام به طرح شکايت دروغين کرده است.
چند روز پيش زن سارق وقتي پي برد که راز شکايت دروغين او فاش شده است ، قفل سکوت را شکست و به سرقت از منزل مرد تاجر به انگيزه انتقامجويي اعتراف کرد. بنا بر اين گزارش ، زن سارق با قرار قانوني روانه زندان شد تا پس از ادامه تحقيقات و دستگيري همدست فراري اش در دادگاه عمومي جزايي تهران محاکمه شود.
جام جم آنلاین...