سال زندگي در قبر 4 متري

زن ميانسال چيني و پسر خردسالش که به دليل فقر مالي 3 سال مجبور به زندگي در يک قبر 4 متري بودند، عاقبت با تلاش پليس صاحب سرپناه شدند.
به گزارش شين هوا، اين زن ميانسال چيني که زينگ ليوينگ نام دارد، 3 سال پيش در يک کارخانه توليد پوشاک شهر سويي شاون کار مي کرد تا اين که پس از چند ماه برادر کارفرمايش از او خواستگاري کرد، اما وقتي وي درخواستش را نپذيرفت ، به ناچار از محل کارش اخراج شد.
به دنبال اين ماجرا، زينگ با پسر خردسالش شهر سويي را ترک کرد و به شهر هويژو رفت. اين زن مجبور بود براي گذران زندگي خود و فرزندش در سطلهاي زباله دنبال غذا بگردد و از لباسهاي کهنه مردم استفاده کند و شبها همراه فرزندش در يک قبر سنگي 4 متري کنار خط راه آهن شهر بخوابند.
بنابر اين گزارش ، 3 سال از زندگي اين مادر و پسر در اين قبر قديمي مي گذشت تا اين که ماموران چين هنگام گشتزني متوجه آنها شدند و ماجرا را اطلاع دادند تا اين زن و فرزندش صاحب سرپناه شوند.

جام جم آنلاین...