مردي که به انگيزه سرقت طلا و پول ، زن يکي از هم محله اي هايش را با ضربه چاقو مجروح و از صحنه حادثه فرار کرده بود ، دستگير شد.
سرهنگ اقبال زاده ، رئيس اداره آگاهي شهريار روز گذشته با اعلام خبر دستگيري سارق جنايتکار به خبرنگار ما گفت : ساعت 11:30 ظهر روز 12 آذرماه يکي از اهالي محله ويلاي شمالي ملارد با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و ماموران را در جريان مجروح شدن يکي از همسايگانشان قرار داد. به دنبال اين تماس ، ماموران کلانتري 150 ملارد به همراه قاضي عزيزي ، رئيس حوزه قضايي ملارد و کارآگاهان جنايي پليس آگاهي شهريار به محل حادثه اعزام و با بدن نيمه جان زن 23 ساله اي به نام حورا گمرکي روبه رو شدند.

سوءقصد در منزل

سرهنگ اقبال زاده ادامه داد: به دنبال اين حادثه ، زن مجروح براي درمان به بيمارستان انتقال يافت و شوهر وي به عنوان مظنون در سوءقصد خانوادگي بازداشت و به مرکز پليس منتقل شد.
مرد جوان در اظهاراتش به پليس گفت : من در يک گاوداري در حوالي منزلم کار مي کنم. هنگام ظهر وقتي براي صرف نهار به منزل رفتم ، متوجه شدم در ورودي نيمه باز است. چندين بار زنم را صدا زدم ولي جوابي نداد. خيلي ترسيده بودم ، بنابراين آرام وارد اتاق نشيمن شدم. ناگهان زنم را ديدم که خون آلود در گوشه اي افتاده و وسايل منزل به هم ريخته است. داد و فرياد راه انداختم و همسايه ها را خبر کردم.
با اظهارات اين مرد ، کارآگاهان جنايي به سرپرستي سرهنگ يعقوبي و ستوان کريميان بار ديگر به بازرسي از محل حادثه پرداختند و پي بردند که از منزل اين زوج مقداري طلا و جواهرات و 2 فقره چک 100 هزار توماني به سرقت رفته است.

ردپاي يک آشنا

رئيس پليس آگاهي شهريار افزود: اين فرضيه پليسي که زن جوان قرباني يک سرقت شده است ، قوت گرفت و جستجو براي يافتن فرد ضارب آغاز شد. به دنبال اين ماجرا ، کارآگاهان جنايي به بيمارستان مراجعه کردند و دريافتند که زن مجروح با تلاش پزشکان بيمارستان از مرگ حتمي نجات يافته و در بخش مراقبت هاي ويژه بستري است.
در تحقيق از زن مجروح ، وي که قادر به صحبت کردن با کارآگاهان جنايي نبود ، فقط نام مردي به نام حسين را به زبان آورد. اين مقام پليس ادامه داد: ماموران با توجه به نامي که زن مجروح عنوان کرده بود ، به بررسي همسايه ها و محل کار شوهر وي پرداختند تا اين که معلوم شد در ميان همسايه ها فقط يک نفر نامش حسين است و وي همکار شوهر حورا زن مجروح است.
با کشف اين سرنخ ، مخفيگاه وي ساعت 23 شب حادثه شناسايي و او دستگير شد. سرهنگ اقبال زاده افزود: با انتقال متهم به مرکز پليس ، وي ابتدا منکر هرگونه جرمي شد اما بعد از تناقض گويي ، مجروح کردن زن همسايه را فاش کرد.

انگيزه سرقت

حسين ، متهم در اظهاراتش به پليس گفت : من و مرد صاحبخانه با هم همکار بوديم. چند ماه اخير دچار مشکلات مالي شديدي شده بودم و چند هفته ديگر هم قرار بود دومين فرزندم به دنيا بيايد بنابراين به هر کاري دست زدم ، نتوانستم وام بگيريم تا اين که به فکر سرقت افتادم.
متهم افزود: از مدتها پيش مي دانستم که زن جوان و شوهرش مقداري طلا و جواهرات در منزل دارند و همکارم تازه حقوقش را گرفته و در منزل نگهداري مي کند از اين روز تصميم گرفتم از آنجا سرقت کنم. از محل کارم به سمت منزل آنها حرکت کردم ، در حياط نيمه باز بود ، به آرامي وارد شدم داخل اتاق نشيمن رفتم ، حورا را ديدم که در اتاق خوابيده است. پارچه اي که در گوشه اي از اتاق افتاده بود ، برداشتم و دور گردنش انداختم و در حال کشيدن آن بودم که از خواب پريده و با من درگير شد ، او را مورد ضرب و شتم قرار دادم که به گوشه اي افتاد. از فرصت استفاده کردم و با برداشت کارد آشپزخانه ضربه اي به گردنش زدم که خون جاري شد و او در گوشه اي افتاد. خيلي ترسيده بودم ، بلافاصله شروع به جستجوي پول و جواهرات کردم و آن را که داخل ساک دستي زن جوان بود برداشتم و فرار کردم.
بنا بر اين گزارش ، متهم روز گذشته با قرار قانوني از سوي قاضي سليماني ، رئيس شعبه 103 دادگاه جزايي ملارد روانه بازداشتگاه پليس شد تا تحقيقات تکميلي از وي صورت گيرد.
جام جم آنلاین...