تابوت سرگردان در خيابان هاي تهران
مردي که مدعي است با نبش قبر برادرش در مرز ايران و ترکيه ، قصد انتقال جسد به خارج از کشور را داشته است ، هنگامي که با تابوت حامل جنازه در خيابان هاي تهران سرگردان بود، از سوي ماموران دستگير شد.
در ساعات اوليه بامداد روز گذشته ماموران گشت کلانتري 104 عباس آباد با مشاهده يک خودروي پيکان که تابوتي را روي سقف خود حمل مي کرد ، به موضوع مشکوک شده و با توقف خودرو، هنگامي که در تابوت را باز کردند ، با جسد مردي روبه رو شدند که چند ماه از زمان مرگ وي مي گذشت.
با تحقيق از راننده ، او عنوان کرد ، تابوت متعلق به مرد مسافري است که خودروي او را به صورت دربستي کرايه کرده است.
دستگيري
با دستگيري مرد مسافر و راننده ، موضوع به بازپرس شاملو در دادسراي جنايي گزارش شد و با تحقيق از مردي که با کرايه خودروي سواري ، اقدام به حمل جنازه مي کرد، وي عنوان کرد ، از اتباع کشور افغانستان است و جسد متعلق به برادر وي با هويت شاه وزير است که 3 ماه پيش ، به دست سارقان مسلح در کوههاي چالدران در حالي که قصد عزيمت به کشور ترکيه را داشته ، به قتل رسيده است.
او در ادامه گفت : پس از اطلاع از مرگ برادرم ، به اين منطقه رفتم و متوجه شدم برادرم از سوي ماموران در اين منطقه ، به خاک سپرده شده است.
اين فرد افغان اضافه کرد: پس از شناسايي قبر برادرم ، اقدام به نبش قبر کردم تا جسد او را به کشورم برسانم و در ادامه با تهيه تابوت ، جسد را با استفاده از اتوبوس هاي مسافربري به تهران منتقل کردم و قصد داشتم با انتقال جسد به مرزهاي شرقي ، برادرم را به افغانستان برسانم تا وي را دفن کنم.
دستور قضايي
به دنبال اين اظهارات ، پرونده اي براي حامل تابوت سرگردان تشکيل شد و مردي که مدعي است جسد متعلق به برادر اوست ، صبح ديروز در شعبه اول بازپرسي دادسراي جنايي مقابل بازپرس شاملو قرار گرفت.
مرد افغان در ادامه اظهاراتش اشاره کرد: برادرش به صورت غيرقانوني به ايران سفر کرده و در ادامه سفر خود ، قصد عبور به کشور ترکيه را داشته است که قاچاقچيان مسلح به تصور اين که وي مقادير قابل توجهي پول با خود حمل مي کند ، به وي حمله ور شده و او را با شليک گلوله به قتل رسانده اند. با ثبت اظهارات متهم ، بازپرس ويژه قتل تهران ، دستور انتقال جسد کشف شده در تابوت سرگردان را به پزشکي قانوني صادر کرد و با ارجاع پرونده به پليس آگاهي ، تحقيق در خصوص اظهارات مرد متهم آغاز شده است.
بازپرس جنايي با اشاره به اين خبر به خبرنگار ما گفت : نبش قبر نيازمند دستور شرعي از سوي مراجع است و اين فرد با اظهاراتي که بيان کرده است ، در حال حاضر در بازداشت به سر مي برد تا از مسوولان قضايي و انتظامي چالدران درباره اظهارات او ، تحقيق شود.
جام جم آنلاین...

Bookmarks