نامه رئیس جمهوری اسلامی ایران خطاب به مردم امریکا ، بازتاب گستردهای در رسانهها و خبرگزاریهای خارجی داشته است.
به گزارش واحد مركزي خبر ، خبرگزاری فرانسه از نیویورک گزارش داد محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران روز چهارشنبه در نامه ای بی سابقه خطاب به مردم امریکا ، از سیاست خارجی جرج دبلیو بوش رئیس جمهور این کشور به شدت انتقاد کرد و خروج نظامیان امریکایی را از عراق خواستار شد.
خبرگزاری رویترز هم در خبری فوری از نیویورک گزارش داد رئیس جمهور ایران در نامه ای به مردم امریکا ، دولت جرج دبلیو بوش رئیس جمهوری امریکا را به حکومت کردن از طریق ، خشونت ، زور و بی عدالتی ، متهم کرد و از واشنگتن خواست نظامیان خود را از عراق خارج کند و دولت فلسطینی را به رسمیت بشناسد.
بی بی سی نیز در بخشهای مختلف خبری به ارزیابی نامه احمدی نژاد رئیس جمهورایران خطاب به مردم امریکا پرداخت و به همین منظور با چند کارشناس مصاحبه کرد.
شبکه تلویزیونی العربیه نیز در گزارشی اعلام کرد رئیس جمهور ایران با ارسال نامه ای به مردم امریکا ، دولت آنها را مسئول کشته و آواره شدن ده ها هزار تن از مردم عراق از زمان اشغال آن دانست.
به گزارش این شبکه احمدی نژاد در نامه پنج صفحه ای خود اعلام کرده است امریکا به بهانه وجود سلاح کشتار جمعی وارد عراق شد اما بعدها مشخص شد که چنین ادعای کذب محض بوده است.
شبکه امریکایی فاکس نیوز هم به طور گستردهای به انتشار خبر ارسال نامه محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران به مردم امریکا در ساعات خبری متعدد و بازتاب آن از دید مردم و برخی کارشناسان مسائل سیاسی پرداخت.
مدیر دفتر شبکه تلویزیونی الجزیره در تهران نیز در گزارش مستقیم درباره نامه رئیس جمهور ایران به مردم امریکا ، آنرا سومین ابتکار احمدینژاد درباره امریکا دانست.
محمد حسنالبحرانی خاطرنشان کرد احمدینژاد در ماه مه گذشته نامهای طولانی به جرج بوش رئیس جمهور امریکا ارسال کرد و بوش در آن زمان به این نامه پاسخ نداد و در اگوست گذشته نیز احمدی نژاد خواستار برگزاری مناظره تلویزیونی شد تا افکار عمومی جهان براساس آن درباره مواضع و سیاست های دولت ایران و دولت امریکا قضاوت کنند و کاخ سفید این درخواست را نیز رد کرد و امروز نیز احمدی نژاد نامهای به مردم امریکا ارسال کرد.







Bookmarks