برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پايتخت اسپانيا اين روزها شاهد برپايي نمايشگاهي موسوم به "خودروهاي اكازيون" است تا فرصتي را براي عرضه خودروهايي ارزانتر را براي علاقه مندان فراهم سازد.

خودروهاي اين نمايشگاه، اگرچه "آكبند" نيستند اما استفاده چنداني از آن نشده بلكه براي مدتي كوتاه مورد استفاده صاحبان خود به ويژه روساي شركتها قرار گرفته اند.

مدل خودروهاي اكازيون اغلب يكسال عقب‌تر از زمان برگزاري اين نمايشگاه است كه هر ساله در اسپانيا برگزار مي‌شود.

اين نمايشگاه سال گذشته حدود ‪۴۸/۳‬ميليون يورو فروش داشت اما هنوز ميزان فروش يازدهمين دوره آن كه از هفته جاري آغاز شده و روز يكشنبه به كار خود پايان مي‌دهد، منتشر نگشته است.

خودروهاي اكازيون تقريبا به نصف قيمت قيمت خودروي نو فروخته مي‌شود و اين امكان را فراهم مي‌سازد تا خريدار بتواند بسته به بودجه خود از خودرو سطح بالاتري استفاده كند.

برگزاركنندگان نمايشگاه تعداد اتومبيل‌هاي فروخته شده در سال قبل را طي ‪۱۰‬روز برگزاري نمايشگاه دو هزار و ‪۵۱۱‬دستگاه عنوان كردند.

اين دوره نمايشگاه با بيش از چهار هزار قطعه خودرو از ‪۱۲۵‬شركت‌كننده در فضايي معادل ‪۲۷‬هزار و ‪۷۲۰‬متر مربع نمايشگاهي برگزار شده است.

طراحي اين مجموعه به شكلي صورت گرفته است كه هر بازيدكننده اي اين امكان را دارد كه از آخرين مدل ماشينهاي فراري، بنز و بي.ام.و گرفته تا خودروهاي كوچك و ارزان قيمت را بطور آزمايشي سوار شود و در مورد خريد آن تصميم بگيرد.

به همين منظور، نمايشگاه مادريد كه در شمال شرقي پايتخت واقع شده است در محوطه باز خود، فضايي را براي اين كار اختصاص داده است.

آمار مركز نمايشگاههاي بين‌المللي مادريد"ايفما" به عنوان نهاد برگزار كننده نمايشگاه اوكازيون نشان مي‌دهد كه از هر ‪۱۷‬بازديدكننده يك نفر از اين مجموعه خريد كرده است.

با توجه به اينكه همه گونه خودرو را در نمايشگاه مي‌توان يافت، ميانگين فروش هر دستگاه خودروي آن ‪۱۹‬هزار و ‪۲۲۰‬يورو برآورد شده است.

اين نمايشگاه از بازديدكنندگان چهار يورو ورودي هم مي‌گيرد.بااين وجود، سال گذشته ‪۴۵‬هزار و ‪۲۰۲‬نفر از آن ديدن كردند.