كارشناس ترافيك: شمار خودروهاي كشور به ۱۱ميليون دستگاه افزايش مييابد
تبريز، ايرنا۸۵/۱۲/۲۳
داخلي. اجتماعي. خودرو. ترافيك.
يك كارشناس حوزه حمل و نقل پيشبيني كرد با تداوم روند كنوني، شمار خودروهاي در حال تردد در كشور از پنج ميليون به ۱۱ميليون دستگاه در سال ۱۳۹۰شمسي افزايش يابد.
علي فيروزي، روز چهارشنبه در نشست ارتقاي ايمني حمل و نقل جادهاي در تبريز گفت: افزايش چشمگير شمار خودروها در شرايطي صورت ميگيرد كه امكانات جادهاي متناسب با آن نيست.
وي، ميزان افزايش سالانه تردد در جادههاي كشور را دو تا ۲۵درصد اعلام كرد و افزود: اين در حالي است كه متوسط رشد سالانه جادههاي تازه ايجاد شده كشور به چهار درصد نميرسد.
وي با اشاره به تناسب نسبي تعداد خودروها با ظرفيت جادهها در سال ،۱۳۸۲ برآورد كرد در آغاز دهه ،۱۳۹۰جادههاي كشور از خودرو اشباع شوند.
فيروزي، با بيان اين كه اعتبار لازم براي گسترش جادههاي مواصلاتي متناسب با افزايش تعداد خودروهاي در تردد ميسر نيست، از اعمال صحيح مديريت كنترل به عنوان تنها راهكار برون رفت از مشكلات ترافيكي كشور در سالهاي آينده ياد كرد.
وي يادآورشد: بها ندادن به بحث مديريت كنترل حمل و نقل به قيمت افزايش آمار تصادفات جادهاي در سالهاي پيش رو تمام ميشود.
كارشناس حوزه حمل و نقل از تصميم سازان حوزه حمل و نقل كشور درخواست كرد مطالعات و برآوردهاي علمي صورت گرفته در اين زمينه را جدي بگيرند.
نشست يك روزه "ارتقاي ايمني حمل و نقل جادهاي " با حضور ۵۰نفر از كارشناسان و مديران اين بخش و با هدف تبادل نظر در خصوص افزايش ضريب ايمني تردد در جادههاي كشور در تبريز برگزار شد.







Bookmarks