خط انتقال آب تصفيه‌خانه شماره دو كرج به بهره‌برداري رسيد كرج ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۲/۰۶‬
داخلي. اقتصادي. آبفا.

معاون مهندسي و توسعه شركت آب و فاضلاب غرب استان تهران از بهره‌برداري خط انتقال آب پاك تصفيه‌خانه شماره دو كرج به مخزن ذخيره آب منطقه رجايي شهر (‪ (RC‬اين شهرستان خبر داد.

نجف پرتوي روز يكشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: با اين خط انتقال آب شرب تصفيه شده براي برخي ساكنان مناطق رجايي شهر و باغستان فراهم شد.

وي افزود: پيش از اين آب شرب ساكنان مناطق مذكور كه از منابع زيرزميني تامين مي‌شود، تنها كلرزني مي‌شد، اما اكنون عمل تصفيه نيز بر روي آن صورت مي‌گيرد.

پرتوي، طول اين خط انتقال را دو هزار و ‪ ۳۲۷‬متر و قطر آن را ‪۸۰۰‬ ميليمتر ذكر و خاطرنشان كرد: براي اجراي اين طرح يك ميليارد و ‪ ۲۰۰‬ميليون ريال هزينه شده است.

وي گفت: تصفيه‌خانه شماره دو كرج به منظور تصفيه آب استحصالي از خط انتقال سد طالقان به تهران احداث شده اما براساس هماهنگيهاي انجام شده قرار است بخشي از آب شرب شهرستان كرج از جمله غرب رجايي‌شهر و باغستان را تامين كند.

اين مسوول ادامه داد: اين خط انتقال آب با لوله‌هايي از جنس چدن داكتيل از مخزن پنج هزار مترمكعبي آب پاك تصفيه‌خانه شماره دو كرج به مخزن "‪"RC‬ در رجايي‌شهر براي پمپاژ به مخازن بالادست و توزيع به مخازن پايين كشيده است.

هم‌اكنون شركت آب و فاضلاب غرب استان تهران وظيفه تامين آب شرب بيش از ‪ ۲۴۷‬هزار مشترك را برعهده دارد.