معاون وزير جهاد كشاورزي: بيش از دو ميليون تن گوشت در كشور توليد شد
بجنورد ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۱/۲۸
داخلي. اقتصادي. دامداري. گوشت.
معاون امور دام وزير جهاد كشاورزي گفت: امسال دو ميليون و ۱۴۰هزار تن گوشت در كشور توليد شد.
مهندس "سيدنظامالدين سجادي" روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي در بجنورد افزود: ۸۴۰هزار تن از اين مقدار گوشت قرمز و يك ميليون و ۳۰۰هزار تن گوشت مرغ است.
وي بابيان اينكه منابع و امكانات كشور استعداد و ظرفيت خوبي براي توليد گوشت قرمز و سفيد دارد، افزود: با برنامهريزي درست ميتوانيم توليد گوشت مرغ را تا يك ميليون و ۸۵۰هزار تن برسانيم.
او توليد تخممرغ كشور را نيز ۷۰۰هزار تن ذكر كرد و گفت: اين ميزان قابليت افزايش به ۹۰۰هزار تن را دارد.
معاون وزير جهاد كشاورزي در امور دام گفت: بيش از ۷۰درصد از اين توليدات در دامداريهاي روستايي و سنتي توليد ميشود.
او اظهار داشت: طرح ساماندهي دامداريهاي روستايي تهيه شده كه از سال ۸۶ به اجرا درميآيد.
وي افزود: توان ما در زمينه توليد گوشت مرغ و تخم مرغ بالاتر از نياز كشور است و در خصوص توليد گوشت قرمز در حد نياز كشور است.
اين مسوول گفت: در زمينه توليد مرغ و تخممرغ خودكفا هستيم و حتي ميتوان روي صادرات اين توليدات كار كنيم.
سجادي با اشاره به نزديكي عيد نوروز نيز گفت: براي نوروز امسال به ميزان لازم گوشت قرمز و سفيد در انبارها ذخيره شده كه در صورت نياز به بازارها تزريق ميشود.
اين مسوول دليل نوسان قيمت گوشت مرغ را مربوط به نوسان قيمت خوراك دام و عرضه و تقاضا دانست و گفت: با نوسان قيمت خوراك دام و همچنين تقاضاي زياد در برخي از روزها قيمت مرغ نيز تا حدي تغيير ميكند.







Bookmarks