معاون وزير جهاد كشاورزي: بيش از دو ميليون تن گوشت در كشور توليد شد
بجنورد ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۱/۲۸‬

داخلي. اقتصادي. دامداري. گوشت.

معاون امور دام وزير جهاد كشاورزي گفت: امسال دو ميليون و ‪۱۴۰‬هزار تن گوشت در كشور توليد شد.

مهندس "سيدنظام‌الدين سجادي" روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي در بجنورد افزود: ‪۸۴۰‬هزار تن از اين مقدار گوشت قرمز و يك ميليون و ‪۳۰۰‬هزار تن گوشت مرغ است.

وي بابيان اينكه منابع و امكانات كشور استعداد و ظرفيت خوبي براي توليد گوشت قرمز و سفيد دارد، افزود: با برنامه‌ريزي درست مي‌توانيم توليد گوشت مرغ را تا يك ميليون و ‪۸۵۰‬هزار تن برسانيم.

او توليد تخم‌مرغ كشور را نيز ‪۷۰۰‬هزار تن ذكر كرد و گفت: اين ميزان قابليت افزايش به ‪۹۰۰‬هزار تن را دارد.

معاون وزير جهاد كشاورزي در امور دام گفت: بيش از ‪۷۰‬درصد از اين توليدات در دامداريهاي روستايي و سنتي توليد مي‌شود.

او اظهار داشت: طرح ساماندهي دامداريهاي روستايي تهيه شده كه از سال ‪۸۶‬ به اجرا درمي‌آيد.

وي افزود: توان ما در زمينه توليد گوشت مرغ و تخم مرغ بالاتر از نياز كشور است و در خصوص توليد گوشت قرمز در حد نياز كشور است.

اين مسوول گفت: در زمينه توليد مرغ و تخم‌مرغ خودكفا هستيم و حتي مي‌توان روي صادرات اين توليدات كار كنيم.

سجادي با اشاره به نزديكي عيد نوروز نيز گفت: براي نوروز امسال به ميزان لازم گوشت قرمز و سفيد در انبارها ذخيره شده كه در صورت نياز به بازارها تزريق مي‌شود.

اين مسوول دليل نوسان قيمت گوشت مرغ را مربوط به نوسان قيمت خوراك دام و عرضه و تقاضا دانست و گفت: با نوسان قيمت خوراك دام و همچنين تقاضاي زياد در برخي از روزها قيمت مرغ نيز تا حدي تغيير مي‌كند.