صادرات مصنوعات پلاستيكي و ملامين به ۲۱۱ميليون دلار رسيد
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۱/۲۸
داخلي. اقتصادي. گمرك
در ۱۰ماهه سال جاري ۲۱۱ميليون و ۳۴۸هزار دلار مصنوعات پلاستيكي و ملامين به خارج از كشور صادر شد كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد افزايش يافت.
به گزارش روز شنبه روابط عمومي گمرك ايران، در اين مدت ۰/۳درصد از وزن و ۱/۷درصد از ارزش كل صادرات غيرنفتي ايران به صادرات مصنوعات پلاستيكي و ملامين اختصاص يافت.
براساس اين گزارش ميزان وزني صادرات مصنوعات پلاستيكي و ملامين ۹۲هزار و ۵۱۵تن بوده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶/۶درصد افزايش يافت.
اين گزارش ميافزايد: از مجموع صادرات در زيرگروه كالايي مصنوعات پلاستيكي و ملامين در ۱۰ماهه سال جاري ۲۰۵ميليون و ۱۳هزار دلار آن به مصنوعات پلاستيكي و ملامين و ۶ميليون و ۳۳۵هزار دلار آن به اشياي پلياتيلني اختصاص يافت.
براساس اين گزارش صادرات اشيا پلياتيلني در اين مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزش ۱۰۷درصد افزايش نشان ميدهد.







Bookmarks