طرح جهادي ۱۳۷زمستانه درتمام مناطق شهر تهران اجرا ميشود تهران بزرگ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۰۹/۲۶
داخلي. اجتماعي. شهرداري.
رئيس سامانه مديريت شهري ۱۳۷از اجراي طرح جهادي زمستانه درتمامي مناطق شهر تهران خبر داد.
"عليرضا ربيعي"روزيكشنبه در نشست مطبوعاتي در جمع خبرنگاران گفت: اجراي اين طرح تا پايان ارديبهشت ماه سال آينده ادامه دارد.
وي افزود: بااتمام مرحله نخست اين طرح در مناطق ۲۲گانه تهران، مرحله دوم با عنوان ۱۳۷زمستانه در تمامي مناطق تهران برحسب اولويت اجرا ميشود.
ربيعي اظهارداشت: اين طرح با اولويت منطقهاي و باهدف رفع مشكلات موجود شهري و ترددي از قبيل آبگرفتگيها و لغزندگي معابر از منطقه يك شهرداري تهران به صورت محلهاي و ناحيهاي آغاز و به ترتيب در مناطق دو، سه، چهار، پنج و ديگر بخشهاي شهر اجرا ميشود.
وي رفع مشكلات شهري، ارج نهادن به مطالبات شهروندي، ايجاد روش سريع رفع نواقص موجود، اجرا و تمرين راهكارهاي عملي براي تمركز نيرو و امكانات در مواقع لزوم و ايجاد هماهنگي بين نيروهاي مردمي، نهادهاي مدني و ديگر اقشار را از جمله اهداف اجراي مرحله نخست اين طرح در سطح شهر تهران عنوان كرد.
ربيعي همچنين احياء روحيه همكاري بين حوزههاي شهري، جمعآوري، دسته بندي و اولويت بندي مطالبات شهروندان با به كارگيري و تمركز توان شهرداري در يك زمان معين در يك نقطه را از ديگر اهداف طرح جهادي ۱۳۷اعلام كرد.
وي اظهارداشت: ايجاد وترويج حس همكاري و روحيه جهادي درمناطق شهرداري از اهداف ديگر اين طرح در پايتخت است.
ربيعي با بيان اينكه اجراي طرح جهادي از سوم تيرماه سال جاري آغاز و در ۱۰آذرماه پايان يافته است، تاكيد كرد: اجراي اين طرح فقط براي يك بار در سطح شهر تهران اجرايي نشده و همچنان بهصورت دورهاي در سطح مناطق تكرار و اجرا ميشود.
رييس سامانه مديريت شهري ،۱۳۷تعويض روكش آسفالت، لكهگيري، نصب سطل زباله و جدول بندي جويها را از بيشترين درخواستها و تماسهاي مردمي بااين سامانه طي يك سال گذشته عنوان كرد.
ربيعي يادآورشد: طي يك سال گذشته بااجراي اين طرح، بيشترين درخواست هاي مردمي برحسب اولويت در سطح مناطق و معابر اجرايي شده است.
وي نصب سرعت گيرها و خط كشيهاي معابر را از جمله اقدامات ترافيكي عنوان كرد كه با اجراي اين طرح بر حسب اولويت و درخواستهاي مردمي در سطح مناطق اجرا شده است.
ربيعي گفت: با امكانات و سيستمهاي موجود در اين سامانه، وجود تيمهاي ويژه فوريتي در هر ناحيه و نيز پيگيريهاي به روز مناطق، آمار رضايت مندي شهروندان تهراني را از اين سامانه به بيش از ۷۵درصد رسانده است.
وي تمام پيامهاي مربوط بهمرحله نخست اين طرح را طي يك سال گذشته ۴۸۲ هزار و ۴۱۰پيام درخواستي اعلام كرد و افزود:از اين تعداد فقط به ۳۹۲هزار و ۵۲۳پيام پاسخ مثبت داده شده است.
بهگفته ربيعي، سامانه ۱۳۷به عنوان گوش شهردار تهران بوده و هر ابلاغي كه به درخواستهاي مردمي داده ميشود، از زبان شهردار است.
وي بيشترين تماسهاي مردمي با اين سامانه در خصوص رفع مشكلات شهري را مربوط به منطقه چهار و كمترين تماسها رامربوط بهمنطقه ۲۲شهرداري تهران عنوان كرد.
ربيعي آمار تمام تماسهاي مردمي با سامانه ۱۳۷را دربخشهاي مختلف شهري بالغ بر يك ميليون و ۶۰۰هزار تماس اعلام كرد و افزود: با وجود امكانات و تجهيزات موجود از قبيل ۶۰خط تلفن، دو سايت ثبت پيام و يك سايت بازخور به تعداد بيشماري از اين تماسهاي پاسخ مثبت داده شده است.
وي خاطر نشان كرد: از اين تعداد تماس به ۸۶/۶۴درصد تماسها پاسخ مثبت داده شده و به اجرا در آمده و ۵/۳درصد ديگر نيز در دست اقدام است و بقيه تماسها نياز به پيگيري و اجرا ندارد.







Bookmarks