لطفا به من راي بدهيد!
«بنده» که بنابه دلايلي نمي خواهم نامم فاش بشود ازجمله نامزدهاي سومين دوره انتخابات شوراي شهر تهران تميز هستم که قبل از هر چيز ، خيلي بامرام هستم و همين مرام بنده ، بسياري از هواداران حقير را هلاک اين کمترين کرده.
به نحوي که اين روزها از هيچ تبليغي در راستاي معرفي بنده دريغ نورزيدند و آرام و استراحت را بر خودشان حرام کردند.
توضيح ضروري : اجر همه شان به بعد از انتخابات ! به هر حال ، بنده داراي برنامه هاي کلان و طرحهاي کت و کلفتي در حوزه مديريت شهري هستم که اگر راي بياورم ، کمترين کار اين است که کولاک مي کنم. اگر فرهاد به اسم شيرين ، مقداري از کوه را کند ، بنده به خاطر مردم خوبم که مرا دوست دارند ، حاضرم تمام سلسله کوههاي دامنه البرز شمال تهران را به جنوب شهر منتقل کنم تا يک مدتي هم مردم پايين شهر ، دربند و درکه و دارآباد و از اين جور جاهاي ييلاقي داشته باشند. برنامه هاي من : بنده همينطور الکي وارد گود نشدم و براي خود برنامه دارم.
از تمام شهروندان کلان شهر تهران هم خواهش مي کنم به طرف من بيايند و بدانند که جاده دوطرفه است بلکه به کمک هم بتوانيم يک جنبش قشنگي راه بيندازيم که کل شهر را تکان بدهيم.
بعضي از دوستان در حق ما لطف دارند و به ما «گسل مخفي» هم مي گويند. به هر حال ، پاره اي از طرحها و برنامه هاي بنده تا حدي که در اينجا جا مي شود به قرار زير است :
1- در راستاي ارائه راهبردهاي توسعه پايدار شهري ، تمام کوچه ها را خيابان و تمام خيابان ها را بزرگراه مي کنم. بزرگراه ها را هم از ايني که هست ، بزرگراه تر خواهم کرد.
2- مشکل تهران فقط مترو و ترافيک نيست. فکري هم به حال فاضلاب هاي شهري بايد کرد. من تمام فاضلاب ها را به شيوه تمام مکانيزه به سمت مزارع کاهو کانال کشي مي کنم.
3- از آنجا که برج ميلاد با قرار گرفتن بر روي بلندي ، بيش از اندازه بلند شده است ، در يک اقدام ضربتي جاي آن را با برج آزادي عوض مي کنم. به اين ترتيب ، هر دو برج ، همقد و همطراز مي شوند. در حقوق بشري و شهري بايد همه چيز هم اندازه هم باشند. جامعه بي طبقه يعني اين !
4- من با اين که مرد هستم ولي جايگاه زنان را ارج مي نهم. اين نگاه بايد در مديريت شهري هم پياده شود و من پياده مي کنم. حرف مفت زده هر کس گفته که زنان بايد فقط بنشينند خانه و آنگاه مردان بروند مثلا شوراي شهر. شوراي شهر به يک چند تا شيرزن هم نياز مبرم دارد.
5- مساله ترافيک را که اين قدر بغرنج شده ، ظرف 3 سوت حل وفصل مي کنم. اکثر ماشين ها را مي فرستم شهرهاي اطراف يا بين ديگر استان ها تقسيم مي کنم.
6- کل سرويس تاکسيراني را متحول و به روز و سرويس تر مي کنم. تمام تاکسي ها را ماکسيما مي کنم و اسمش را مي گذارم «تاکسيما». اين طوري ، اقبال مردم به استفاده از وسايل نقليه و حمليه عمومي ، چند چندان مي شود.
7- چون در روي زمين ، فضا کم داريم و اکثر دوستانم به بنده گفتند که کم داريم فلذا تمام پشت بام ها را دستور مي دهم درختکاري کنند.
توضيح تکميلي : بنده برنامه هاي ديگري هم دارم که به شرط چاقو است. اگرم انتخاب کنيد ، همه را اعلام خواهم کرد. من شهر را زير و رو خواهم کرد. من کسي هستم که مي گويند مثل هيچ کس نيستم. خودم هم که در آينه تمام قد منزلمان ، نظري بر شمايل مبارک خود انداختم ، حرف ديگران را تاييد کردم. به هر تقدير ، من آمده ام ، اين گوي و اين ميدان... آي شست پام !
منبع:جام جم آنلاین...