جام جم آنلاين : يوسف اسلام خواننده پاپي كه قبل از گرويدن به اسلام به كت استيونس معروف بود ، گفت موج كوچكي كه عملا او را به ساحل برد و از غرق شدن نجات داد او را به اسلام سوق داد.
يوسف كه اخيرا نخستين آلبوم تجاري خود را پس از حدود سه دهه با نام« جامي ديگر» منتشر كرد در مصاحبه با تلويزيون امريكايي «C.B.S» گفت: در سال 1975 در ساحل ماليبو در كاليفرنيا در حال غرق شدن بود كه از خدا كمك خواست. از شدت ترس خشك شده بودم فكر مي كردم دارم مي ميرم.
گفتم : خدايا اگر نجاتم بدهي براي تو كار خواهم كرد بعد ناگهان موجي كوچك از پشت سرم آمد. خيلي بزرگ نبود اما آن لحظه معجزه آسايي بود كه موج ناگهان به طرف موافق من حركت كرد.
يوسف كه اكنون 58 سال دارد گفت: وي پيش از آن هم در طلب معنويت بود اما آن لحظه ترسناك در دريا محركي تازه برايش بود و پس از آن قرآني را كه برادرش به او داده بود خواند.
او دو سال بعد مسلمان شد و نامش را تغيير داد و كار خوانندگي به مفهوم غربي آن را كنار گذاشت.
جنون اسلام ستيزي دولت آمريكا پس از حوادث 11 سپتامبر باعث شد امريكايي ها به هواپيمايي كه يوسف اسلام را در سال 2004 به واشنگتن مي برد به خاطر نام او به امريكا راه ندهند.
او در دهه 1970 قبل از مسلمان شدن چند آلبوم بسيار موفق از جمله «دنياي وحشي» و «سايه ماه» و «پدر و پسر» منتشر كرده بود.

Bookmarks