وزير رفاه : سبد كالايي براي ‪۹‬ميليون نيازمند كشور آماده شد
رشت، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۲/۰۳‬

داخلي. اجتماعي. هيات دولت. گيلان.

وزير رفاه و تامين اجتماعي گفت : سبد كالايي براي ‪۹‬ميليون نيازمند در كشور از سوي وزارت رفاه تهيه و آماده شده است.

به گزارش ايرنا،"عبدالرضا مصري" روز پنجشنبه در حاشيه برگزاري جلسه شوراي هماهنگي رفاه و تامين اجتماعي گيلان در جمع خبرنگاران در رشت افزود:
اين سبد با سرانه ‪۴۰‬هزار تومان از هفته آينده در كشور توزيع مي‌شود.

وي گفت: ‪۱۰۰‬درصد افراد تحت پوشش بهزيستي و كميته امداد امام خميني (ره) كشور به صورت فردي از اين سبد كالايي شامل برنج، روغن، قند، شكر و حبوبات بهره‌مند مي‌شوند.

وي اظهار داشت: اين سبد كالايي براي ‪۳‬ميليون افراد نيازمندي كه تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي نيستند نيز در نظر گرفته شده و در اختيار اين نهادها قرار گرفته تا پس از شناسايي نيازمندان، بين آنان توزيع شود.

وي با اشاره به اين مطلب كه ‪۳۶۸‬ميليارد تومان اعتبار براي اين موضوع در نظر گرفته شده، خاطرنشان كرد: با اين اقدام از سوي وزارت رفاه به نيازمندان در پايان سال كمك جدي خواهد شد.

وي در زمينه بخشودگي جرايم تامين اجتماعي گفت: در سال‌هاي گذشته به دليل اينكه عده بسياري از كارفرمايان توانايي پرداخت نداشتند، مرتب جريمه مي شدند.

وي افزود: در صورت تصويب نهايي، كليه جرايم بدهكاران به تامين اجتماعي به صورت ‪۱۰۰‬درصد بخشوده مي‌شود و اگر ظرف مدت ‪۱۲‬ماه اصل بدهي خود را پرداخت كنند، اخذ بدهي ‪۱۲‬ماهه تقسيط مي‌شود.

مصري افزود: امسال در لايحه بودجه ‪۳۰۰‬ميليارد تومان اعتبار براي اجراي قوانيني كه در مجالس قبلي تصويب شده اما عملي نشده بود در نظر گرفته شده است.

وي تاكيد كرد: اگر اين اعتبار در مجلس تصويب شود كمك زيادي در حق محرومان، نيازمندان و جامعه هدف مي‌شود.

به گفته مصري در لايحه بودجه امسال توجه جدي به قانون جامع حمايت از معلولان، فقر غذايي و حمايت از زنان سرپرست خانوار مبذول شده‌است.

وزير رفاه رانندگان را زحمت كش‌ترين قشر و شغل آنان را از پرريسك‌ترين شغلهاي كشور دانست و افزود: توجه بيشتر به اين قشر از دغدغه‌هاي دولت احمدي‌نژاد است.

وي اظهار داشت : در لايحه بودجه امسال بيمه تامين اجتماعي يك ميليون و ‪۲۰۰‬هزار نفر از رانندگاني كه خودرو وسيله تامين زندگي آنها است در نظر گرفته شده است.

مصري افزود: بيمه زنان خانه دار يك مقوله بسيار پيچيده است كه بايد بر اساس شاخص درآمد مدنظر قرار گيرد.