زن جوان قرباني توطئه شوم 3 مجرم در بيابان
سه جوان شرور که به بهانه حذف کردن نام شوهر سابق يک زن جوان از شناسنامه وي ، او را به بيابان هاي اطراف ورامين کشانده و مورد آزار و اذيت قرار داده بودند ، دستگير شدند.
سرهنگ قاسم خاني فرمانده انتظامي ورامين با اعلام خبر دستگيري 3 شرور به اتهام آزار و اذيت يک زن روز گذشته به خبرنگار ما گفت : روز نهم آذر امسال زني به اداره مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي ورامين مراجعه کرد و گفت که از سوي 3 جوان مورد آزار و اذيت قرار گرفته است.

فنا شدن زندگي به خاطر حذف نام شوهر

اين زن در اظهاراتش به پليس گفت : بر اثر اختلافاتي که با شوهرم پيدا کردم ، از او جدا شدم و قصد ازدواج با مرد ديگري داشتم. از ترس اين که خواستگارم متوجه ازدواج قبلي ام شود ، تصميم گرفتم ، نام شوهر اولم را از شناسنامه ام حذف کنم.
وي ادامه داد: به دنبال اين ماجرا ، به اداره ثبت احوال رفتم و کارکنان آنجا گفتند نمي شود به طور قانوني نام شوهرم را از شناسنامه ام حذف کنم. نگران و ناراحت از اداره ثبت احوال خارج شدم که مرد جواني نزدم آمد و گفت پدرش در اداره ثبت احوال مشغول به کار است و مي تواند مشکل مرا در قبال گرفتن مبلغ 70هزار تومان حل کند بنابراين شماره تلفن وي را گرفتم و قرار شد با او تماس بگيرم. روز قرار آنها مرا به بهانه واهي سوار خودرويي کردند و به زمين هاي کشاورزي خورين بردند و مورد آزار و اذيتم قرار دادند. سرهنگ قاسم خاني ادامه داد: با اطلاعاتي که اين زن در اختيار ماموران قرار داد ، چهره نگاري رايانه اي از متهمان صورت گرفت و جستجو براي يافتن مخفيگاه مردان شرور آغاز شد. جستجوهاي پليسي ادامه يافت تا اين که چند روز پيش ماموران در اطراف زمين هاي کشاورزي خورين ورامين موفق به شناسايي متهمان فراري شدند و آنها را براي تحقيقات به مرکز پليس منتقل کردند. با انتقال متهمان به مرکز پليس آنها خود را مصطفي ، وحيد و سعيد معرفي و منکر هرگونه جرمي شدند اما در مواجهه حضوري با زن شاکي. لب به اعتراف باز کردند.

نقشه شيطاني به خاطر پول

يکي از متهمان در اظهاراتش گفت : در داخل اداره ثبت احوال پرسه مي زدم تا اين که با شاکي روبه رو شدم. وقتي پي بردم او به هر طريقي مي خواهد نام شوهر سابقش را از شناسنامه خود حذف کند ، تصميم گرفتم با همدستي دوستانم او را سرکيسه کنم بنابراين خودم را پسر يکي از کارمندان اداره ثبت احوال معرفي و اعتمادش را جلب کردم.
متهم ادامه داد: ابتدا طبق يک نقشه از پيش تعيين شده ، زن جوان را که مبلغي پول ، دو قطعه عکس ، فتوکپي و اصل شناسنامه همراه داشت به حوالي ميدان راه آهن ورامين کشاندم و به بهانه دريافت حکم قضايي از دادگستري اعتمادش را کاملا به خودم جلب کردم.
پس از چند روز با او تماس گرفتم و ادعا کردم که شناسنامه اش درست شده است و بايد براي تحويل آن به حوالي کارخانه قند ورامين بيايد. همانجا با زور و تهديد او را با يک دستگاه خودروي نيسان به بيابان هاي اطراف شهر برديم و مورد آزار و اذيت قرار داديم.
به دنبال اعترافات متهم ، همدستانش هم به جرايم خود اعتراف کردند و روز گذشته هر 3 متهم با قرار قانوني روانه زندان شدند تا تحقيقات تکميلي در خصوص آنها صورت گيرد.
جام جم انلاین...