Feoris (24-04-09)
موتور جستوجوي گوگل در اولين اظهار نظر عمومي خود در مورد پيشنهاد مايكروسافت براي خريد ياهو اين اقدام را مورد انتقاد قرار داده و مدعي شد كه اين غول نرمافزاري ممكن است دسترسي كاربران اينترنت به سرويسهاي پيام فوري و ايميل رقيب را تهديد كند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديويد دروموند - مدير حقوقي گوگل - در وبلاگ رسمي اين شركت اعلام كرد كه پيشنهاد نامطلوب مايكروسافت براي ياهو پرسشهاي نگران كنندهيي را مطرح ميكند.
وي سپس با مطرح كردن احتمال اتحاد مايكروسافت و ياهو اين پرسش را مطرح كرد كه آيا دو شركت ميتوانند از انحصار نرمافزار رايانهيي براي محدود كردن غير منصفانه امكان دسترسي آزادانه كاربران به سرويسهاي اينترنتي و ايميل و پيام فوري رقبا استفاده كنند؟
بر اساس اين گزارش، قرارداد با ياهو مجموعه آمادهاي از سرويسها و محصولاتي را به مايكروسافت خواهد داد كه ميتواند آنها را ارتقا دهد.
برد اسميت - مشاور ارشد مايكروسافت - ادعاي گوگل را مورد بحث قرار داد و اين استدلال را مطرح كرد كه قرارداد مذكور باز بودن، نوآوري و حفاظت از حريم خصوصي در اينترنت را بهبود ميدهد.
Feoris (24-04-09)
|
|
بین مایکرو سافت و گوگل رقابتی سر سختی می شه.به نظر شما مایکرو سافت می تونه برای گوگل مشکل بشه؟با سپاس از خبر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم گوگل در حد مایکروسافت نیست.
कभी हार
احتمال بيش از 90 درصد ميدم كه ياهو به مايكروسافت فروخته بشه چون پيشنهاد44 ميليارد دلار داده شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخوايم يكم واقع بينانه باشيم ميبينيم كه الان ياهو در حد گوگل نيست در موتور جستجو و فقط و فقط ايميل ياهو هست كه هنوز به صورت زياد استفاده ميشه .
البته سرمايه مايكروسافت خيلي بيشتر از گوگل هست و مشخص نيست بعد چه كار هايي روي ياهو انجام بده اما احتمال نميدم مايكروسافت بتونه گوگل را شكست بده . چون طرح هاي گوگل خيلي برتر از طرح هاي ياهو و آينده ياهو هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
به شخصه خیلی دوست دارم یاهو توسط مایکروسافت خریداری بشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
مایکروسافتی که من میشناسم!!!!
الان تو هر چی یه دستی داره:
سخت افزار...سیستم عامل....نرم افزار....
اینترنت هم بهش اضافه بشه به نظرم تا 10 سال دیگه یکه تاز میشه و حتی گوگل در ضمینه ی نت و سونی در ضمینه ی سخت افزار رو شکس خواهد داد!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks