وزارت آموزش ژاپن از وجود 38 هزار وب‌سايت زيرزميني مرتبط با مدارس اين كشور خبر داد كه برخي از آن‌ها براي ارسال مطالب نفرت‌انگيز براي آزار مشهور هستند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آزار اينترنتي به علت بالا بودن ميزان خودكشي در ميان كودكان مدرسه‌اي كه هدف آن قرار مي‌گيرند به مشكل آموزشي عمده‌اي در ژاپن تبديل شده است.

اين مشكل در حال حاضر با پيام‌هاي نفرت‌انگيزي كه در برخي وب‌سايت‌ها ارسال مي‌شوند و به صورت ناشناس نوشته شده اما از سوي دانش‌آموزان خوانده مي‌شوند بسيار پيشرفته شده است.

تلاش‌ها براي برخورد با اين گونه سايت‌ها دشوار بوده زيرا مي‌توانند بسته شده و پس از آن به سرعت و مجددا راه‌اندازي شوند.

وزارت آموزش ژاپن در تلاش براي پي بردن به وسعت اين وب‌سايت‌ها نخستين بررسي را در اين زمينه انجام داد.

به گفته‌ي يك مقام اين وزارتخانه، اين وب سايت‌ها اگر چه علاقه و توجه عمومي گسترده‌اي را به خود جلب مي‌كنند اما هيچ كس واقعا ماهيت اين نوع سايت‌ها را نمي‌داند.

بر اساس اين گزارش تقريبا تمامي ژاپني‌ها كاربر اينترنت هستند و طبق يك مطالعه‌ي جديد 96 درصد از دانش‌آموزان دبيرستاني تلفن همراه دارند كه مي‌توانند معمولا به اينترنت دسترسي داشته باشند.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید