فاوانيوز: شركت نوكيا، كشور هندوستان را به عنوان نخستين كارگاه طراحي ماهوارهای برگزيد و اين تاييدي بر اثربخشي هند در توسعه صنعت موبايل است.
به گزارش فاوانيوز از روابط عمومي نوكيا در ايران، اين كارگاه با همكاري مدرسه هنراسريشتي براي مدت دو سال در بنگلور تاسيس گرديده است.
"آلاستاير كورتيس" رييس بخش طراحي نوكيا اظهار داشت: وظيفه كارگاه ماهوارهاي، پژوهش و كشف موارد مربوط به مواد اوليه و اثربخشي رنگها، استفاده مردم هند از اينترنت از طريق موبايل و بررسي نوآوري در طراحي موبايل است.
وي افزود: اين كارگاه توسط تعدادي از طراحان منتخب شركت نوكيا اداره ميشود كه با شاگردان مدرسه هنر اسريشتي و طراحان هندي همكاري ميكند.
"گيثا نارايانان" موسس و رئيس مدرسه هنر اسريشتي گفت: سرمايهگذاري نوكيا نشاندهنده اهميت روزافزون طراحان هندي و توسعه استعدادها در اين كشور است.
وي ادامه داد: اين كارگاه فرصت مناسبي براي همكاري با طراحان با تجربه نوكيا از سراسر جهان است. اين همكاري با طراحان بنام در صنعت رو برشد موبايل فرصتي استثنائي در اختيار شاگردان هندي قرار داده است.
كارگاه طراحي بنگلور بخشي از سرمايهگذاري هاي نوكيا در امر طراحي است و در ابتداي امسال شركت نوكيا كارگاه طراحي خود را در ستادش واقع در اسپو فنلاند راهاندازي كرد وقرار است تا آخر امسال كارگاهي مشابه براي تيم طراحانش در لندن تاسيس كند.
براساس اين گزارش، تعداد طراحان نوكيا در سراسر جهان با استخدام 50 نفر در سال جاري افزايش چشمگيري داشته است.
شركت نوكيا داراي 300 طراح با 34 مليت مختلف در سراسر جهان است كه اين گروه منحصربه فرد شامل طراحان، روانشناسان، پژوهشگران، انسانشناسان، مهندسين، و متخصصين فني بوده كه در شهرهاي مهم دنيا مستقر هستند.
وظيفه اين پرسنل پژوهش و كشف مواد اوليه جديد، رنگهاي جديد، و طرحهای تازه و نوآوری بوده و با همكاري با ديگر طراحان ماهر، شاگردان مدرسههاي هنر، هنرمندان و توليدكنندگان سعي دارند كه مرزهاي موجود در طراحي را دگرگون سازند.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks