كابل انتقال اينترنت منطقه خاورميانه و هند در زيرآبهاي بندر اسكندريه مصر با برخورد يك كشتي قطع شده است.
به گزارش ايرنا، برخي شبكههاي اينترنتي و خبري روز پنجشنبه اعلام كردند، "ميشل كو"، سخنگوي شركت AT&Tگفته است ، قطع كابل كنسرسيوم موسوم به $ SEA-ME_WEمتعلق به شركت "فلق تلكام" موجب بوجود آمدن ترافيك انتقال اطلاعات و كم شدن سرعت اينترنت در منطقه خاورميانه و هند شده است.
وي افزود، هماكنون كنسرسيوم $ SEA-ME_WEمتشكل از چند شركت از جمله شركت AT&Tبراي تعميرات آن بسيج شدهاند.
سخنگوي شركت "فلق تلكام" نيز گفت، در اثر لنگر انداختن غيرمعمول يك كشتي در بندراسكندريه مصر، اين كابل قطع شد.
وي افزود، شركتهاي مختلف كارشناسان خود را براي كمك به تعمير اين خط بهمنطقه روانه كردهاند، اما تعميرات آن بين ۱۲الي ۱۵روزطول خواهد كشيد.
بخشي از اينترنت منطقه نيز از طريق خطوط شركت "ورايزن" تامين ميشد كه آن نيز ديروز در دو منطقه دچار قطعي شدهاست.
كاربران اينترنت شركت " فلق" در هند اعلام كردهاند كه سرعت اينترنت آنها به شدت كاهش يافته است.
براساس گزارش شبكه computerworldسرعت اينترنت دركشورهاي عمان و اردن نيز به شدت كاهش يافته است.
كابل زيردريايي flakyكه مسير دوم اتصال هند به اينترنت است، قبلا توسط زلزله قطع شده بود.
در هند براي مقابله با اين بحران اينترنتي تدابير لازم از جمله استفاده از شبكه ماهواره براي كاهش صدمات در دستور كار قرار گرفته است.
وزارت ارتباطات و تكنولوژي مصر نيز اعلام كرد، سرويس اينترنت دراكثر مناطق اين كشور قطع ميباشد.
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي
عضو VIP شهر سختافزار
و همچنین سرعت در ایران بشدت افت کردم
اتفاقا چند دقیقه پیش تماس گرفتم با پشتیبانی صبانت و دقیقا به همین مساله اشاره کرد
اما این 12-15 روز واقعا خیلی زیاده
باز هم باید به جهان سومی خودمون اعتراف کنیم متاسفانه ...
SSA Super V.I.P
عجیبه من الآن که ساعت 2:42 دقیقه بامداد روز 12 بهمن هست افت سرعتی احساس نمی کنم و سرعت هم خیلی خوبه .
سری قبل ، چند وقت پیشا فکر کنم همین کابل بود مشکل پیدا کرد افت سرعت به شدت حس می شد .
ولی الآن من مشکلی نمیبینم و اگه خودمو چش نزنم فعلا سرعت خوبه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من خیلی ضرر کردم
2 تا از فروم های من خوابیده کلا" رو سرور ایران بوده
و دانلودم میشه گفت به صفر رسیده
آلفا استفاده میکنم
کاربر شهرسختافزار
اینم هزینه تعمیرات بر طبق گفته های dailytech:
with a cost reported to be near $500 million USD
اینم لینکش:
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=10533
اما من تغییری در سرعت نمیبینم.
با تشکر.
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 01-02-08 انجام شده است
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
عضو VIP شهر سختافزار
دوستان بعد از چند روز گذر از این مسئله ، باز هم تغییری در افت سرعت مشاهده نکردند ؟
بنده دیگه خیلی از سایتها رو هم نمیتونم باز کنم بدلیل سرعت بسیار پایین
این مشکل هم بعید میدونم ظرف یکماه دیگه رفع بشه متاسفانه
کاربر شهرسختافزار
یه جا دیدم نوشته بود این مشکل تا 22 بهمن وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
من هم مشکل افت سرعت دارم ...
( دایل آپ چیه که افت هم داشته باشه !! )
کاربر شهرسختافزار
من از adsl صبا استفاد میکنم و هنوز افتی نداشتم.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
سرعت برای من بهتر شده ...
نمیدونم ربطی داشته به این موضوع یا نه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks