Armin-N (05-04-09), D J V A H I D (05-04-09), Labyrinth (05-04-09)

کاربر شهرسختافزار

سرویس جدید اینترنت یک شرکت آمریکایی به کاربران خود: اینترنت 22 مگابیت 62 دلار در ماه !تومان پرداخت کنید! حال این عدد را مقایسه کنید با 62 دلار در ماه برای یک خط 22 مگابیت.
"شرکتی به نام Comcastکه یکی از شرکت های ارایه کننده خدمات اینترنت در آمریکا محسوب میشود از
دیروز خدمات اینترنت خود را با سرعت جدیدی عرضه کرده است. سرویس های جدید شامل اینترنت
پرسرعت 22 مگابیت با قیمت 69 دلار در ماه و 50 مگابیت با قیمت 139 دلار در ماه است. این شرکت ادعا
کرده است که بر طبق برنامه ریزی خود تلاش دارد که طی چند ماه آینده 10 میلیون خانه و شرکت را در
آمریکا، به این اینترنت پر سرعت مجهز کند. در تبلیغات این شرکت آمده است که با خط 50 مگابیت جدید
ما یک فیلم DVD 6 گیگابایتی را میتوانید در 16 دقیقه دانلود کنید! یک فیلم استاندارد 2 گیگابایتی را در
کمتر از 5 دقیقه داشته باشید و یک شوی تلویزیونی را در چند ثانیه دانلود کنید. اگر در آمریکا باشید از
اینجا می توانید برای این سرویس درخواست بدهید. اگر هم در ایران هستید احتمالا دل شما هم مثل من
به شدت سوخته است. چطور است که یک مقایسه کوچک انجام دهیم. در ایران که اصلا نمی توانیم
چنین سرعتی را داشته باشیم. و فعلا نزدیک دو سال است که بر روی سرعت 128 کیلوبایت خشکمان
زده است. اما اگر خیلی اصرار کنید میتوانید مستقیما از طریق شرکت فناوری اطلاعات چنین خطی را
خریداری کنید. فقط می ماند یک موضوع و آن قیمت است. اگر نگاهی به جدول تعرفه های اینترنت
شرکت فناوری اطلاعات بیاندازید متوجه میشوید که برای داشتن یک خط 20 مگابیت باید ماهیانه
10 میلیون
Armin-N (05-04-09), D J V A H I D (05-04-09), Labyrinth (05-04-09)
| 
          | 
من توی یک فرم خارجی یک دوست دارم اسمش روبین هست یک بار یک فیلم از سرعتش برام گرفت برای آپلودش 2850 بود و برای دانلودش 2830
وقتی دیدم خشکم زد وقتی من اسکرین گذاشتم اون 10 برابر من تعجب کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و مپرسید چطور با این سرعت کار میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (05-04-09), D J V A H I D (05-04-09), G E N E R A L ™ (05-04-09)

عضو VIP شهرسختافزار

واقعا ما با این سرعت باید خودمونو GEL بگیریم ...!!!
لعنت لعنت لعنت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کنید حداقل سرعت اینترنت اونا از بیشترین سرعت اینترنت ما بیشتره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (05-04-09), G E N E R A L ™ (05-04-09), Labyrinth (05-04-09)
اقایون من احساس میکنم شما دارید با این حرفاتون ا س ل ا م رو به خطر میندازید
خودتون رو اطلاح کنید همین 128 هم از سرتون زیاده
البته این اخریو وزیر مخابرات گفته نه من
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360

عضو VIP شهرسختافزار

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر شهرسختافزار

پیرو همین قضیه :
پرواز در سرعت 160Mbps با 20 دلار درماه
نیویورکتایمز
۱۶ فروردين ۱۳۸۸
یک شرکت ژاپنی قصد دارد اینترنت خیلی پرسرعت را با بهای خیلی ارزان به کاربران اینترنت عرضه کند.
به گزارش الف از نیویورکتایمز، شرکت ژاپنی جی کام که بزرگترین شرکت سرویسدهنده خدمات اینترنت در ژاپن است اعلام کرده است که اشتراک اینترنت با سرعت 160 مگابیت در ثانیه را به قیمت 20 دلار در ماه عرضه خواهد کرد.
بنابراین گزارش، هزینه تجهیزات مورد نیاز برای اتصال به سرویس جدید 60 دلار اعلام شده است که در مقایسه با هزینه 30 دلار که برای ارایه خدمات فعلی دریافت میشود گرانتر است.
در حال حاضر هزینه اتصال به اینترنت پرسرعت در ایالات متحده، به ازای دریافت سرویس 50 مگابیت در ثانیه، 140 دلار است.
این در حالیست که فعلا هزینه دریافت خدمات اینترنت از شرکت جی کام (لیبرتی گلوبال) با سرعت 160 مگابیت در ثانیه حدود 60 دلار (6000 ین) است. این شرکت در هلند برای اشتراک اینترنت با سرعت 120 مگابیت در ثانیه 107 دلار (80 یورو) دریافت خواهد کرد و هزینه اتصال به اینترنت 60 مگابیت در ثانیه نیز 81 دلار (60 یورو) قیمتگذاری شده است.
نیویورک تایمز اضافه کرده است که انتظار آن میرود با افزایش رقابت برای سرعتهای در حد 100 مگابیت در ثانیه، قیمت سرویسها تا 40 دلار نیز خواهد رسید.
یادآوری میشود، هزینه اتصال به اینترنت در ایران برای اشتراک با سرعت 256 کیلوبیت دریافت و ارسال (کمتر از یک ششصدم 160 مگابیت در ثانیه) و حجم تبادل داده حدود 20 گیگابایت در ماه به طور متوسط 50 هزار تومان است.
| 
          | 
البته اونجا بهت نمیگن شما فقط میتونی انقدر دان لود کنی :(
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks