دوستان پردازنده ان 95 نوکیا دراری 320مگا هرتزه
اینکه تازه 150 مگا هرتز فرکانس داره
توی دنیایی انحصاری پردازنده فکر نکنم جای برسیم
یادتون نره که ای ام دی بخاطر استفاده از معماری x86 هنوز باید به اینتل مجوز حق استفاده از این معماری رو بده
چرا میزنید ؟!!! مگه من چی گفتم ؟ شما گفتی با کدوم پردازنده قابل مقایسه هست گفتم هیچ کدوم ! چرا بهتون بر میخوره ؟
در ضمن من نزدم توی سر مال ! در ضمن تا اونجا که من می دونم این اولین پردازنده ساخت ایران نیست قبلا هم طراحی کرده بودیم ولی توی تایوان ساخته شده بود .
کاربر شهرسختافزار
دوستان پردازنده ان 95 نوکیا دراری 320مگا هرتزه
اینکه تازه 150 مگا هرتز فرکانس داره
توی دنیایی انحصاری پردازنده فکر نکنم جای برسیم
یادتون نره که ای ام دی بخاطر استفاده از معماری x86 هنوز باید به اینتل مجوز حق استفاده از این معماری رو بده
|
|
HWBOT SSA Member
اتفاقا با این موضوع بنده کاملا مخالفم باید شرکت های بیشتری بیان وارد عرسه شن و رقابت بالا بگیره اونوقته که باعث پیشرف می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EAB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده بر این عقیده هم که اگه این اینتل اینقدر خود خواه نبود تا حالا شرکت های دیگه ای هم می یومدن مثل viaو چنتا دیگه که تعدادشون زیاده اما یادم نیست
و به نظر بنده الان و در این زمان تقریبا 10 سال در عرصه کامپیوتر عقب هستیم و باید جلوتر بودیم(در کل جهان منظورمه) همه این ها هم بخاطر خود خواهی های یک شرکت هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده این افتخار بزرگ رو به تمام زحمت کشان و تهیه کنند گان و کادر همایتی تبریک می گم واقعا کار بزرگیه
و می شه با یه کم سرمایه گذاری در این بخش شکوفا شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما باید تداوم داشته باشه نه این که دیگه دست رو دست بزاریم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
من به ایرانی ها امید وارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks