فاوانيوز: مایکروسافت نسخه آزمایشی تلویزیون اینترنتی Windows Media Center را راه‌اندازی کرد که پخش 100 ساعت تصاویر ویدئویی از MSN را فراهم می‌کند.

به گزارش فاوانيوز، كاربران آمريكايي ويندوز ويستا از امروز، 28 سپتامبر، قادر خواهند بود تا به نسخه آزمایشی تلویزیون اینترنتی از طریق Media Center دست یابند.
این ویژگی جدید امکان دریافت محتویات تلویزیونی و ویدئویی بر روی PC و دستگاه‌های تلویزیون را به کاربران می‌دهد و از طریق یک پایگاه تبلیغاتی فراهم شده توسط YUMe پشتیبانی می‌شود و به صورت رایگان در دسترس بازدیدکنندگان قرار می‌گیرد.
تصاویر ویدئویی فراهم شده از MSN، شامل قسمت‌های کامل نمایش‌های تلویزیونی، کنسرت‌های موسیقی کامل، اخبار MSNBC و کلیپ‌های ورزشی از FOX می‌شود.
کاربران می‌توانند تصاویر ویدئویی را از طریق کنسول Xbox 360 و همچنین PCهایی که edia Center را در از طریق ویستا اجرامی‌كنند، ببینند.