فاوانيوز: کمپانی اینتل اعلام کرد که قرارداد خرید Havok توسط این شرکت نهایی شده است.

به گزارش فاوانيوز، Havok تولیدکننده نرم‌افزارها و سرویس‌هایی برای خلق جلوه‌های ویژه فیلم‌های سینمایی و بازی‌های ویدیویی است و هدف اینتل از خریداری این شرکت، دست یافتن به قدرت بیشتر در مورد مسايل بصری و گرافیکی است.
هرچند همه جزئیات این قرارداد اعلام نشده است، اما مطابق این قرارداد Havok می‌تواند به فعالیت‌های تجاری خود به عنوان یک شرکت مجزا ادامه دهد و به تولید محصولات مولتی پلتفرم بپردازد.
"دیوید اومیرا" مدیرعامل Havok در این باره گفت که حجم مصرف‌کنندگان اینتل و سرمایه‌گذاری این شرکت روی فناوری‌های جدید، به Havok کمک می‌کند تا با سرعت بسیار بیشتر از قبل محصولات خود را به کاربران معرفی کند.
بنا به گفته مسوولان Havok، ابزارهای نرم‌افزاری این کمپانی در بازی‌های محبوبی مانندBioShock ، Strangehold، Halo 2، Half Life 2،Crackdown ، MotorStorm وHarry Potter and the Order of the Phoenix به کار رفته‌اند.
پوزیدون، ماتریکس، تروا، پادشاهی بهشت و چارلی و کارخانه شکلات سازی نیز از فیلم‌هایی هستند که در جلوه‌های ویژه آنها از ابزارهای این شرکت استفاده شده است.
چندی پیش کمپانی AMD رقیب اصلی اینتل اقدام به خریداری ATI شرکت بزرگ فروشنده کارت‌های گرافیک کرد.