عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدخطوط اینترنت پرسرعت آفریقای جنوبی چنان بیمار و پر مشکل اند که در رقابت با یک کبوتر نامه بر شکست سختی را متحمل شدند. یک شرکت طی آزمونی دریافت که ارسال ۴ گیگابایت اطلاعات با فلش درایو و توسط کبوتر بسیار سریع تر از آپلود آن با استفاده از اینترنت پرسرعت Telkom است.
حالا دیگر وینستون (کبوتر نامه بر) می تواند با افتخار برای همنوعانش داستان سفر ماجراجویانه اش برای رقابت با یکی از بزرگ ترین شرکت های ارائه اینترنت در آفریقای جنوبی را تعریف کند و بگوید که چطور طی ۲ ساعتی که او یک فلش دیسک ۴ گیگابایتی را به دفتر دوم شرکت در فاصله ۹۶ کیلومتری رسانده است؛ اینترنت تلکام تنها توانسته ۴ درصد این حجم را آپلود کند!
نظرتان درباره برگزاری چنین رقابتی در ایران چیست؟ فکر کنم حتی یک لاکپشت هم برای این مسابقه کافی است و نیازی نیست که مزاحم آقای وینستون شویم.
|
|
من میدونم وایرلسم حدود 40-50 مگابایت توی این دو ساعت شاید بتواند آپلود کند اما برای داونلود فکر کنم 100--120 مگابایت بتونم داونلود کنم
Curtis (08-11-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست من چه سوال سختي طرح كردين . واقعا پيش بيني اين مسابقه سخت است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنظرتان درباره برگزاری چنین رقابتی در ایران چیست؟
من به عمو لاك پشت راي ميدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Comodo Internet Security
بعد میگید که چرا به افغانستان کمک میکنن و ما اینجا خودمون هزارتا مشکل داریم و...
شما لطف کنید از مشکلات خود ما در ایران بگید خارجش بماند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks