فاوانيوز: کمپانی Wind River Systems تولیدکننده پلتفرمهای نرمافزاری لینوکس و کمپانی Celunite تولیدکننده ابزارهای لینوکس موبایل، اعلام کردند که در راستای تولید پلتفرم مبتنی بر لینوکس برای تلفنهای همراه با یکدیگر همکاری خواهند کرد.
مسوولان این دو کمپانی اعلام کردند که این همکاری نقش بسیاری در کاهش هزینهها و نیز کاهش زمان مورد نیاز برای تولید این پلتفرم خواهد داشت.
"ماهش ویرینا" مدیرعامل Celunite، این همکاری را نقطه عطفی برای صنعت تلفن همراه دانسته و امیدوار است که این دو شرکت با کمک یگدیگر بتوانند کیفیت ابزارهای لینوکس موبایل را تا حد زیادی ارتقا دهند.
کمپانیهای Wind River و Celunite هر دو از اعضای اصلی بنیاد LiMo هستند. بنیاد LiMo توسط کمپانیهای موتورولا، NEC، NTT DoCoMo، Panasonic Mobile Communications، Vodafone و سامسونگ برای تهیه یک پلتفرم نرمافزاری مبتنی بر لینوکس برای تلفنهای همراه راهاندازی شده است.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks